Special Olympics -monilajileiri Pajulahdessa 6.–8.10.

Tervetuloa kehitysvammaisten Special Olympics -salibandyn, -tenniksen, -keilailun, -uinnin, -triathlonin, -ratsastuksen, -rytmisen voimistelun, -taitoluistelun, -golfin, -yleisurheilun ja -Unified-jalkapallon valmennusleirille 6.–8. lokakuuta 2017 Liikuntakeskus Pajulahteen Lahden Nastolaan. Leiri on avoin kaikille kehitysvammaisille urheilijoille (ikäsuositus yli 13 v). 

Urheilija voi osallistua vain yhden lajin valmennukseen. Leirillä toimitaan itsenäisesti lajivalmentajien ohjauksessa, tarvittaessa mukana voi olla oma avustaja. Keilailussa enimmäisosallistujamäärä on 12 henkilöä ja ratsastuksessa kahdeksan henkilöä.

Hinta: 125 euroa/hlö. Laskutetaan leirin jälkeen. Sisältää majoituksen, ruokailut, ohjauksen ja vakuutuksen. Keilailussa lisäkustannuksena kilpailumaksu sunnuntaina 8.10. Lahden keilahallin erikoiskisaan osallistuville (n. 30 euroa, maksu paikan päällä, ilmoittautuminen leirillä). Huoltajien/avustajien hinta on myös 125 euroa. Majoitus on urheiluopiston majoitustiloissa, joissa yöpyminen tapahtuu 2–4 hengen huoneissa.

Ilmoittautumiset leirille 24.9. mennessä sähköisellä ilmoittautumislomakkeella: https://www.webropolsurveys.com/S/EF0DEF43E893C5B9.par

Lisätiedot: VAU, Jukka Lahti, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. (1.8. lähtien Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.), puh. 045 139 7373.