Pajulahti 2017 -blogi: Riikka Juntunen kertaa sattumuksia maalipallovalmentajan uraltaan

Riikka Juntunen

Suomen naisten maajoukkueen entinen valmentaja Riikka Juntunen on Pajulahti 2017 -blogin yhdeksäs kirjoittaja. Juntunen on myös vuoden 2017 maalipallon EM-kilpailujen järjestäjätahon Suomen Vammaisurheilu ja -liikunta VAU:n toiminnanjohtaja.

Juntusen kymmenvuotiseen maajoukkuevalmentajauraan mahtuu monenlaisia sattumuksia sekä hienoja ja huonoja kokemuksia, joista hän kertoo blogikirjoituksessaan. Juntusen tekstin voi lukea TÄÄLTÄ.

Juntunen palasi viime viikonloppuna hetkeksi valmentajan rooliin, kun hän luotsasi kokeneista paralympiakävijöistä koostuneen Vintage-joukkueen hopealle Madridin kansainvälisessä turnauksessa. Joukkueessa pelasivat suomalaiset Katja Heikkinen ja Päivi Tolppanen, amerikkalaiset Jen Armbruster ja Asya Miller sekä brasilialainen Ana Carolina Duarte.

Pajulahti 2017 -blogissa tullaan julkaisemaan 22 kirjoitusta, joista jokaisella on eri kirjoittaja. Blogitekstejä julkaistaan joka keskiviikko siten, että viimeinen teksti julkaistaan vajaa viikko kisojen päättymisen jälkeen. Jokainen kirjoitus julkaistaan suomeksi ja englanniksi.

Maalipallon Euroopan mestaruuskilpailut järjestetään 18.–22. syyskuuta Liikuntakeskus Pajulahdessa Lahden Nastolassa.

Aikaisemmat blogikirjoitukset voi lukea täältä.

Maalipallon EM-kilpailujen kotisivutwww.pajulahti2017.fi

Maalipallon EM-kilpailut Facebookissawww.facebook.com/pajulahti2017