Vammaisurheilun ja soveltavan liikunnan opinnäytetyöstipendejä jaossa – haku päättyy 15.9.

SoveLin Virpi Mäkinen (vas.), vuoden 2015 stipendin saanut Miia Kilkki ja VAU:n Piia Korpi

Soveltava Liikunta SoveLi ry ja Suomen Vammaisurheilu ja -liikunta VAU ry käynnistivät vuonna 2011 yhteisen stipendijärjestelmän, jolla palkitaan opinnäytetöitä. Stipendejä myönnetään myös tänä vuonna.

Stipendejä voivat hakea kaikkien sellaisten alojen opiskelijat, joiden opinnäytetyö käsittelee vammaisurheilua ja -liikuntaa, soveltavaa liikuntaa ja liikuntakasvatusta tai terveyttä edistävää liikuntaa. Stipendijärjestelmässä jaetaan yksi 500 euron ja kaksi 250 euron stipendiä/palkittu opinnäytetyö. Stipendiä voit hakea TÄÄLTÄ.

Samalla työllä voi hakea stipendiä vain kerran. Työn tulee olla kokonaan valmis ja hyväksytty kuluvana tai sitä edellisen vuoden aikana. Opiskelija hakee stipendiä itse, liittää mukaan työn abstraktin ja linkin sähköiseen opinnäytetyöhön. Työn voi myös omalla kustannuksellaan lähettää postitse.

Työ voi painottua käytäntöön tai teoriaan. Työ voi olla suomen-, ruotsin- tai englanninkielinen. Haku on avoin kaiken tasoisille Suomessa toteutetuille lopputöille opistotasolta aina pro graduihin asti.

Stipendijärjestelmän tavoitteena on levittää tietoa kiinnostavista opinnäytetöistä, innostaa opiskelijoita aiheiden pariin, kehittää ruohonjuuritason käytäntöjä ja parantaa liikunnan saavutettavuutta. Arvioinnissa painotetaan ennakkoluulottomuutta, käytännönläheisyyttä ja monialaisuutta.

Hakuaika päättyy 15.9.2017 ja palkittavat työt julkaistaan Apuväline 2017 -messujen ja Liikuntamaan yhteydessä Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 9.11.2017.

Lisätiedot

  • Virpi Mäkinen, SoveLi ry, puh. 040 551 4468 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
  • Piia Korpi, VAU, ry, puh. 044 767 1368 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.