Tyttöjen Tie Tähtiin -tapahtumat Helsingissä ja Rovaniemellä 11.10.

Tyttöjen päivä

Kansainvälisenä tyttöjen päivänä, keskiviikkona 11. lokakuuta 2017 järjestetään kaksi erityisesti tytöille suunnattua Tyttöjen Tie Tähtiin -kokeilutapahtumaa, joissa voi tutustua erilaisiin harrastusmahdollisuuksiin ja löytää oman juttunsa. Tapahtumat järjestetään Helsingissä, Myllypuron Liikuntamyllyssä (Myllypurontie 1) sekä Lapin urheiluopistolla Rovaniemellä (Hiihtomajantie 2) klo 17.00–20.00.

Helsingin tapahtumassa on kokeiltavana mm. cheerleadingia, pyörätuoli- ja Unified-koripalloa, kepparirataa, bocciaa ja taekwondoa. Lisäksi on luvassa kaikille soveltuva katutanssihaaste sekä maailmanmestari Amanda Kotajan ratakelauskoulu!

Rovaniemen tapahtumassa pääsee esimerkiksi keilaamaan, pelaamaan sokkopingistä ja kiipeilemään. Tavattavissa on myös Pyeongchangin talviparalympialaisiin valmistautuva kelkkahiihtäjä Sini Pyy.

Suomen Paralympiakomitean ja Suomen Vammaisurheilu ja -liikunta VAU:n järjestämät tapahtumat ovat maksuttomia ja avoimia kaikille itsensä tytöksi mieltäville. Tule mukaan ja tuo kaverit ja sisarukset myös!

Lisätiedot Helsingin tapahtumasta: VAU, Piia Korpi, puh. 044 767 1368, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lisätiedot Rovaniemen tapahtumasta: VAU, Jarno Saapunki, puh. 040 737 5882, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.