Valmennuksen erityispiirteitä vammaisurheilussa -koulutus Helsingissä 7.4.

Millaisia asioita valmentajan on hyvä huomioida vammaista urheilijaa valmentaessa? Miten vammaisurheilijoiden valmennus poikkeaa vammattomien urheilijoiden valmennuksesta, vai poikkeaako?

VAU järjestää kaikille avoimen Valmennuksen erityispiirteitä vammaisurheilussa -koulutuksen 7. huhtikuuta 2014 klo 17.00–20.00 Helsingissä, Olympiastadionin kahvion kabinetissa.

Koulutuksessa pohditaan yksilöllisten tarpeiden, edellytysten ja ratkaisujen merkitystä vammaisurheilijan kokonaisvaltaisessa valmentautumisessa. Aihepiiriä lähestytään tosielämän urheilijaesimerkkien kautta. Koulutus on suunnattu vammaisurheilusta kiinnostuneille valmentajille eri lajeissa.

Valmennuksen erityispiirteitä -koulutuksen kouluttajina toimivat Paralympiakomitean kehittämispäällikkö Katja Saarinen ja Paralympiakomitean koordinaattori Tuomas Törrönen.

Saarinen on paralympiatason alppihiihtäjä, jolla on itsellään viidentoista vuoden kokemus valmentautumisesta vammaisen urheilijan näkökulmasta. Sotshin paralympialaiset ovat Saarisen uralla jo neljännet.

Törrönen puolestaan on toiminut niin vammattomien kuin vammaistenkin kestävyysurheilijoiden valmentajana kahdenkymmenen vuoden ajan. Tällä hetkellä hän valmentaa mm. näkövammaista nuorta hiihtäjää.

Koulutuksen hinta

  • 30 euroa.

 

Ilmoittautumiset ja lisätiedot