Urheilun Unelma-arvan avulla yhdistyksellenne jatkuvaa verotonta tuloa!

Suomen Vammaisurheilu ja -liikunta VAU ry on yhtenä edunsaajana Urheilun Unelma-Arvassa ja nyt olemme kehittäneet uuden, palkitsevan varainhankinnan keinon – tilausarvan yhdistysten varainhankintaan. Tilausarvan tilaaja saa kuukausittain viisi arpaa sisältävän lähetyksen (3kk, 6kk tai 12kk kokeilujakson) ja hän voi ohjata 33% tilauksensa arvosta suoraan haluamalleen yhdistykselle toiminnan tukemiseen.

Pienistä puroista syntyy suuri joki

33% tilauksen arvosta on 10 euroa/kk. Kun 100 tilaajaa ohjaa tukensa yhdistyksellenne, kymppi onkin muuttunut tonniksi kuukaudessa. 1000 euroa kuukaudessa, verotonta tukirahaa yhdistyksenne toimintaan! 

Mikä Urheilun Unelma-Arpa on?

Urheilun Unelma-Arpa on Suomen Vammaisurheilu ja -liikunta VAU ry:n, Suomen Olympiakomitean ja 14 muun urheilujärjestön yhteinen, urheilun ”virallinen” tavara-arpajainen. 33% suoratuen lisäksi arpajaisen ylijäämä ohjataan suoraan edunsaajaliittojen nuorisotoimintaan.

Tavaravoittoja on yli 163 000 kpl, yhteisarvoltaan yli 2,2 miljoonaa euroa. Urheilun Unelma-Arpa palkitsee sekä arvan myyjän että tilaajan, yhdistys saa hyvän myyntiprovision ja arvan ostaja mahdollisuuden upeisiin tavaravoittoihin ja hän saa ohjata tukensa suoraan haluamalleen yhdistykselle.

Miten pitää toimia?

  • Tutustukaa yhteisössänne esitteeseen ja nettisivulla www.seurojenarpa.fi.
  • Valitkaa henkilö, joka ottaa yhteisössänne vastuulleen varainhankinnan Unelma-Arvan tilausarvalla. 
  • Esitelkää sukulaisille ja tuttaville Urheilun Unelma-Arvan mahtavia voittoja ja kuinka tilaajat voivat ohjata 33% tukensa haluamalleen yhdistykselle.
  • Tilaaja tilaa Urheilun Unelma-Arpa -tilausarvat netissä www.seurojenarpa.fi
  • Tilaaja valitsee listauksesta yhdistyksen, jolle hän haluaa tukensa ohjata.
  • Ensimmäinen arpalähetys saapuu parin viikon sisällä. 33% suoratuki maksetaan valitulle yhdistykselle niin kauan kuin tilaus jatkuu.
  • Tutustukaa Unelma-Arvan esitteeseen tästä linkistä ja nettisivulla www.seurojenarpa.fi ja toimikaa!