Haluatko vapaaehtoiseksi naisten liikunnan ja urheilun maailmankonfessiin Helsinkiin?

Kiinnostaako kansainvälisyys? Haluaisitko kartuttaa kokemustasi toimimalla vapaaehtoisena maailmanluokan tapahtumassa Helsingissä? Tartu nyt tilaisuuteen tavata kiinnostavia ihmisiä eri puolilta maailmaa ja edistää naisten liikuntaa ja urheilua!

6. naisten liikunnan ja urheilun maailmankonferenssi järjestetään 12.–15. kesäkuuta 2014 Finlandia-talolla teemalla ”Lead the Change – Be the Change”. Lisätietoja konferenssista löydät IWG:n verkkosivuilta: www.iwg-gti.org.

IWG etsii vapaaehtoisia tapahtuman ajalle erilaisiin tehtäviin, muiden muassa avustajiksi puhujille, kutsuvieraille, konferenssisaliin, rekisteröintiin, neuvontapisteisiin ja sosiaaliseen ohjelmaan. Samoin tarvitaan posternäyttelyn kokoajia ja jäseniä monimediaiseen viestintätiimiin.

  • Vapaaehtoisilta edellytetään sujuvaa englannin kielen taitoa
  • Eduksi katsotaan myös muu kielitaito (esim. ranska, espanja, venäjä, jne.)
  • ATK-taidot ovat toivottavia
  • Lisäksi arvostetaan kiinnostusta konferenssin teemoihin sekä aikaisempaa kokemusta tapahtumissa ja urheilu-, opiskelija- tms. kansalaisjärjestöissä

Vapaaehtoiset saavat lounaat ja kahvit konferenssin aikana. He voivat myös osallistua iltaohjelmiin, saavat t-paidan työasuksi ja todistuksen vapaaehtoisena toimimisesta.

Valitettavasti järjestäjät eivät voi tarjota majoitusta tai kustantaa matkoja.

IWG toivoo, että vapaaehtoiset pääsisivät osallistumaan ohjeistukseen 9.6.2014 Finlandia-talolla. Lisäksi koulutusta on luvassa toukokuussa (aika ilmoitetaan myöhemmin).

IWG toivoo saavansa hakemuksia eri-ikäisiltä ihmisiltä. Hakuaika päättyy 15.4.2014.

Täytä hakemuksesi täällä: bit.ly/1eVO9XE.

Lue lisää IWG:stä ja sen yhteyksistä vammaisurheiluun vuoden 2013 viimeisestä Vammaisurheilu & -liikunta -lehdestä (5/13) (sivut 6–8).