Lionsien Vermo-toimikunta jakaa tukea vammaisratsastukselle

Lionsklubien Vermo-toimikunta jakaa tukea vammaisratsastukselle. Vermo-toimikuntaan kuuluu Lionsklubien jäseniä sekä Suomen Ratsastajainliiton (SRL) ja Vermon raviradan edustajat. Toimikunnan tarkoituksena on kerätä varoja vammaisratsastukselle järjestämällä tapahtumia Vermossa.

Tukea voi hakea milloin vain, sillä varsinaista hakuaikaa ei ole. Tukiraha voi kuitenkin jossain vaiheessa vuotta loppua, ja tällöin tukea ei voida myöntää kuin aikaisintaan seuraavana tuloja tuottavan tapahtuman jälkeen. Tavallisesti tukea on pystytty jakamaan muutamia tuhansia euroja vuodessa. Yhteensä parin vuosikymmenen aikana tukea on vammaisratsastukselle jaettu yli 100 000 euroa!

Kuka voi hakea tukea ja mihin tarkoitukseen?

  • Etusijalla ovat Uudenmaan alueella asuvat (koska tuki tulee pääkaupunkiseudun Lionsklubeilta), jotka eivät saa ratsastusharrastukseensa taloudellista tukea muualta.
  • Vammaisratsastajat voivat hakea tukea alkeiskurssin kuluihin.
  • Vammaisryhmät (koulut, asuntolat tms.) voivat hakea tukea ratsastuksen lajikokeiluun.
  • Suositeltua on, että alkeiskurssi käydään ja lajikokeilut tehdään jollain SRL:n jäsentallilla tai SRL:n hyväksymän vammaisratsastusohjaajan ohjauksessa.
  • Pääsääntöisesti tukea voidaan myöntää toimintakauden aikana samalle henkilölle kerran.

Tukisumma alkeiskursseihin on korkeintaan 50 prosenttia kuluista ja max. 200 euroa/henkilö. Lajikokeilun tukisumma on korkeintaan 50 prosenttia kuluista ja max. 500 euroa/ryhmä.

Tuen hakeminen

Tukea haetaan täyttämällä oheisen linkin takaa löytyvä hakulomake. Tuki voidaan maksaa vasta toteutuneita kuluja eli kuittia/kuitteja vastaan. Ennakkopäätös tuen myöntämisestä voidaan kuitenkin tehdä jo ennen syntyneitä kuluja. Jos kulut ovat jo syntyneet, kuitit voi laittaa suoraan hakemuksen liitteeksi.

Hakemukset lähetetään osoitteeseen SRL/Hanna Talvitie, Radiokatu 20, 00093 Valo tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Lisätiedot ja hakulomake: www.ratsastus.fi/lajit/vammaisratsastus/lionstuki