IFS Finland lahjoittaa joululahjarahansa VAU:n lasten ja nuorten toimintaan

IFS

IFS Finland Oy Ab lahjoittaa joululahjarahansa, 2000 euroa, Suomen Vammaisurheilu ja -liikunta VAU:lle. Lahjoitus käytetään vammaisten ja erityistä tukea tarvitsevien lasten ja nuorten liikunnan tukemiseen.

– Vuosittain olemme lahjoittaneet summan, jonka muuten olisimme käyttäneet asiakkaiden joululahjoihin, hyväntekeväisyyskohteeseen. Nyt johtoryhmässä yksimielisesti totesimme, että VAU on hyvä kohde. Olemme aiemmin lahjoittaneet varoja vammaiskoulutukseen ja tämä tavallaan on hyvä jatkumo siihen. Myös se, että vuoden urheilija 2016 on Leo-Pekka Tähti, antoi lisäpontta valinnalle, sanoo IFS Finland Oy Ab:n talousjohtaja Selja Partanen.

IFS on maailmanlaajuinen kehittäjä ja toimittaja toiminnanohjausjärjestelmissä (ERP), kunnossapitojärjestelmissä (EAM) ja huoltopalvelujen liiketoimintajärjestelmissä (ESM). Maailmanlaajuisesti IFS palvelee yli miljoonaa käyttäjää oman tytäryhtiö- ja kumppanuusverkostonsa kautta. Suomessa IFS Finland Oy Ab:n pääkonttori sijaitsee Espoossa. IFS Finlandin palveluksessa on noin sata työntekijää Helsingissä, Tampereella, Turussa ja Oulussa.

Lisätiedot IFS:stähttp://www.ifsworld.com/fi/