VAU hakee Special Olympics -toiminnan määräaikaista lajipäällikköä

Suomen Vammaisurheilu ja -liikunta VAU ry hakee Special Olympics -toiminnan määräaikaista lajipäällikköä.

VAU on valtakunnallinen urheilu- ja liikuntajärjestö liikunta-, näkö- ja kehitysvammaisille sekä elinsiirron saaneille ja dialyysissä oleville henkilöille. VAU toimii vammaisten ja erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden edunvalvojana kilpaurheilussa ja harrasteliikunnassa, mm. harrastamisolosuhteita ja harrastamisen edellytyksiä edistäen.

Special Olympics Finland on osa kansainvälistä Special Olympics -järjestöä, jonka piirissä on vajaa 5 miljoonaa kehitysvammaista urheilijaa ympäri maailmaa ja joka organisoi ympärivuotista urheilutoimintaa kehitysvammaisille henkilöille. Special Olympics Finland toimii Suomen Vammaisurheilu ja -liikunta VAU:n yhteydessä.

Lajipäällikön tehtävä edellyttää dynaamista, itsenäistä ja aloitteellista työskentelyasennetta, tehtävään soveltuvaa koulutusta, järjestötyön tuntemusta, johtamiskokemusta, yhteistyökykyä sekä kansainvälisen työn taitoja. Special Olympics -toiminnan tietämys ja kokemus lasketaan eduksi.

Tehtävä täytetään 1.3.2018–31.3.2019.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 5.1.2018 mennessä: sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tarkemmat tiedustelut:

  • VAU:n toiminnanjohtaja Riikka Juntunen, 0400 340 091.