KokoNAIS-seminaari Pajulahdessa 9.–10.3. – Rikotaan rajoja ja lisätään naisenergiaa!

KokoNAIS-seminaari on vammaisurheilun ja -liikunnan tapahtuma Liikuntakeskus Pajulahdessa Lahden Nastolassa 9.–10. maaliskuuta 2018 teemana talviliikunta, hyvinvointi ja liikunnan hyvät haasteet.

Tapahtuma on tarkoitettu kaikille naisten liikunnasta ja urheilusta kiinnostuneille ja niille kenen mielestä miehiseen vammaisurheilun maailmaan tarvitaan lisää nais- ja tyttöenergiaa.

Tarjolla seminaarissa erilaista liikunnallista ohjelmaa, puheenvuoroja ja hemmotteluakin! Seminaarin tavoitteena on avata näkökulmia vammaisten naisten liikkumiseen ja koota ideoita liikuntaa järjestäville.

Tapahtuman juontajana toimii VAU:n verkostokoordinaattori Tiina Siivonen. Tapahtumassa on yleisavustajia.

Lempeästi lumella – hyvänolon iltapäivä ja ilta perjantaina alkaen klo 15.00.

Iltapäivässä tutustutaan talviliikuntaan ja sen soveltamiseen, lajeina mm. kelkkahiihto, potkukelkkailu, pilkkiminen, lumenveisto ja lumikenkäily.

Ohjauksesta vastaavat Liikuntakeskus Pajulahden henkilökunta ja opiskelijat.

Hemmottelua! Hierojaopiskelijat tarjoavat intialaista päähierontaa klo 15.00–18.00. Varaa aika ajoissa, koska paikkoja on rajoitetusti. Hinta 15€/30 min ja varaukset Hierontapolin numerosta, puh. 044 7755 338.

Perjantai-iltana rentoudutaan Pajulahden päätalon Saari-kabinetissa klo 19.00–22.00. Komiikkaa ja kuohuvaa!

Lauantain seminaariohjelmasta:

KokoNAIS-seminaari lauantaina sisältää puheenvuoroja liikunnasta ja urheilusta, liikunnan ja urheilun saavutettavuudesta, haasteista ja rajojen rikkomista liikunnassa.

Alustajina vammaisia naisia liikunnan ja urheilun kentältä ja kentän laidalta.

Lauantain aamupäivän puhujat pohtivat, miltä naisen ruumiin pitää näyttää että kelpaa.

Lounaan jälkeen kootaan elämänkaaripaneeli, kurkistetaan erilaisten naisten arkeen: mikä heitä motivoi liikkumaan tai urheiluun ja mistä se liikuntakipinä löytyy?

Päivän lopuksi kootaan toiveet ja lupaukset.

HINNAT

  • Koko tapahtuma pe-la 100 € / hlö, sis. ohjelma, ruokailut ja majoitus 2 hh
  • Lempeästi lumella perjantai 30 € / hlö, sis. ohjaus ja illanvietto salaattipuffalla sekä kuohuvalla
  • KokoNAIS-seminaari lauantai 70 €/hlö, sis. seminaariohjelma, lounas ja kahvit

Ilmoittautumiset sähköisellä lomakkeella TÄÄLLÄ

Lisätiedot: Pajulahti, Virpi Remahl, puh. 044 7755 350, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Liikuntakeskus Pajulahti, Suomen Vammaisurheilu ja -liikunta VAU ja Rusetti ry – Vammaisten naisten valtakunnallinen yhdistys