Nyt voit tilata itseäsi kiinnostavat uutiset VAU:n sivuilta suoraan sähköpostiisi

Täältä löytyy tilauslaatikko

VAU:n verkkosivustolla www.vammaisurheilu.fi on julkaistu uusi ominaisuus, joka mahdollistaa omaan kiinnostuksenalueeseensa liittyvien uutisten, tapahtumien ja tulosten tilaamisen suoraan omaan sähköpostiosoitteeseensa.

Jos olet kiinnostunut esimerkiksi bocciasta ja haluaisit saada tiedon joka kerta, kun VAU:n sivustolla julkaistaan uusi boccian kilpailukutsu, voit käydä tilaamassa tämän palvelun boccian alasivustolta, joko uutiset-, tapahtumat- tai tulokset-listauksesta.

Listauksen oikeassa laidassa on teksti: ”Kiinnostavatko boccian uutiset, tapahtumat ja tulokset? Tilaa ne sähköpostiisi tästä”, jonka alla on kenttä, johon sähköpostiosoitteensa voi syöttää. Sen jälkeen, kun painaa Tilaa-nappia, saa jatkossa uusista VAU:n sivustolla julkaistavista boccia-aiheisista sisällöistä tiedon omaan sähköpostiinsa.

Kun esimerkiksi uusi boccian kilpailukutsu julkaistaan, saavat kaikki ”boccia-uutiskirjeen” tilanneet sähköpostiinsa viestin otsikolla: ”Uutta sisältöä sivullamme vammaisurheilu.fi”. Viesti sisältää linkin kyseiseen kilpailukutsuun.

Vastaava toiminto on olemassa kaikissa muissakin VAU:n sivustoilta löytyvässä lajeissa sekä myös muissa aihealueissa, kuten Valtti-ohjelmassa, harrasteliikunnassa, lasten ja nuorten liikunnassa, Special Olympics -toiminnassa sekä koulutuksissa.

Suorat linkit eri aihealueiden tilaukseen

Lajit

Tapahtumat vammaryhmittäin