MM-maalipallon Tapahtumatori tarjoaa: Musiikkia, ruokaa, kilpailuja, lajikokeiluja…

Espoon maalipallon MM-kilpailujen yhteydessä järjestetään Tapahtumatori, joka on auki kisojen neljän viimeisen pelipäivän (2.–5.7.) ajan. Tapahtumatori sijaitsee Tapiolan urheilupuistossa, Tapiolan urheiluhallin ja Barona Areenan välissä. Tapahtumatori on avoinna 2.–4.7. klo 12.00–18.00 ja 5.7. klo 09.00–17.00.

Tapahtumatorilla pääsee itse kokeilemaan maalipallon heittämistä ja torjumista silmät peitettyinä. Tarjolla on myös mm. pyörätuolirugbya, salibandya, kiipeilyseinää, erilaisia liikunnallisia kilpailuja, musiikkia sekä Laurea ammattikorkeakoulun opiskelijoiden ylläpitämä pop up -ravintola (4.–5.7.), jossa on tarjolla raikkaita smoothieita ja salaatteja.

Lappsetin uutuus, interaktiivinen Angry Birds Goal Mini -palloseinä on myös kokeiltavissa Tapahtumatorilla!

Tapahtumatorille voi tulla viettämään liikunnallista kesäpäivää ja välillä poiketa viereisiin pelihalleihin, Tapiolan urheiluhalliin ja Summahalliin, seuraamaan MM-kilpailujen otteluja. Alkusarjan otteluihin (30.6.–3.7.) on vapaa pääsy. Pudotuspelivaiheen otteluihin (4.–5.7.) on ostettavissa kahden päivän lippu, joka maksaa 20 euroa.

Tapahtumatorille on luonnollisesti vapaa pääsy.

MM-kilpailujen kotisivut: www.goalball2014.fi/fi

Lisätiedot