Tie Tähtiin -leiri Pajulahdessa 10.–14.6.

Tie Tähtiin

Tie Tähtiin -leiri on liikuntaleiri vammaisurheilusta kiinnostuneille omatoimisille 12–20-vuotiaille nuorille. Leiri pidetään 10.–14. kesäkuuta 2018 Liikuntakeskus Pajulahdessa Lahden Nastolassa.

Leirille ilmoittautuessa tulee valita, haluaako osallistua yleisurheilu-, uinti- vai palloilulajipainotteiselle leirille. Palloilulajeissa on näkövammaisille nuorille tarjolla mm. maalipalloa ja sokkopingistä sekä liikuntavammaisille nuorille pyörätuolirugbya ja bocciaa. Tie Tähtiin -leirin henkeen kuuluu se, että päälajinsa lisäksi pääsee kokeilemaan monipuolisesti monia lajeja, esimerkiksi pyörätuolimiekkailua.

Leiripäivät ovat tiiviitä ja lajiharjoittelua on runsaasti. Uintileirille osallistuvilta edellytetään 50 metrin uimataitoa itsenäisesti, ilman uinnin apuvälineitä ja avustajaa.

Leirin hinta 400 euroa, sisältäen neljän vuorokauden majoituksen ja täysihoitoruokailut + iltapalan, ohjauksen sekä yleisavustusta tarvittaessa. Avustajan leirimaksu: 300 euroa. Leirimaksuun on mahdollisuus hakea Urheiluopistosäätiön vähävaraisten nuorten tukea, lisätiedot: Mikko Levola, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Ilmoittautumiset 24.5. mennessä sähköisellä ilmoittautumislomakkeella: https://www.webropolsurveys.com/S/9A7AB40A8F26492D.par. Ilmoittautumisajan päätyttyä leiriläisille lähetetään leiriohjeet, aikataulu ja leirilasku.

Tie Tähtiin -leirin järjestävät yhteistyössä Suomen Vammaisurheilu ja -liikunta VAU, Liikuntakeskus Pajulahti ja Suomen Paralympiakomitea.

Lisätiedot: VAU, Nina Peltonen, puh. 050 400 1532, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.