Näin seuraat maalipallon MM-kilpailuja

Espoossa järjestettävät maalipallon MM-kilpailut pyörähtävät otteluiden osalta käyntiin maanantaina 30. kesäkuuta. Turnaus huipentuu lauantaina 5.7. pelattaviin finaaleihin. Näin pysyt kärryillä siitä, mitä kisoissa tapahtuu.

1) Tule paikan päälle

Kuuden kilpailupäivän (30.6.–5.7.) aikana Tapiolan urheiluhallissa ja Summahallissa pelataan peräti 102 ottelua maailman parasta maalipalloa. Alkulohkon otteluihin (30.6.–3.7.) on vapaa pääsy. Pudotuspelivaiheen otteluihin (4.–5.7.) on ostettavissa lippu, joka oikeuttaa pääsyn kaikkiin puolivälieriin, välieriin ja mitaliotteluihin.

2) Seuraa pelejä suorana netistä

Kaikki Tapiolan urheiluhallissa pelattavat 53 ottelua näytetään suorana Yle Areenassa. Finaalit ovat nähtävissä myös

television puolella Yle TV2:ssa. Tässä linkit kunkin päivän ottelujen nettilähetyksiin:

3) Seuraa kisojen kotisivuja

MM-kilpailujen kotisivuille päivitetään tulokset, sarjataulukot ja maalintekijätilastot. Sivustolta on myös luettavissa MM-kilpailujen uutisia, yhteenvetoja ja raportteja sekä kuunneltavissa pelaajahaastatteluja. Sivuilta löytyvät luonnollisesti täydelliset otteluohjelmat, pelaajaluettelot ja muu informaatio kisoihin liittyen.

MM-kilpailujen kotisivut: www.goalball2014.fi/fi

4) Seuraa kisoja Facebookissa ja Twitterissä

MM-kilpailujen tapahtumien seuraaminen onnistuu kätevästi myös sosiaalisessa mediassa. MM-kilpailujen Facebook- ja Twitter-tileille päivitetään tulokset jopa nopeammin kuin kisasivuille. Facebookissa ja Twitterissä on nähtävissä myös kuvia MM-kilpailuista – niin kentältä kuin kulisseista.

Facebook: www.facebook.com/Goalball2014

Twitter: www.twitter.com/goalballchamps (@goalballchamps, hashtag kisoille on #GoalballWC2014)