Viikko 19: Vammaisurheilun ja -liikunnan tapahtumia

Jorma Naroma

Viikolla 19 (7.–13.5.) suomalaisia vammaisurheilijoita on tulessa niin Saksan Hannoverissa näkövammaisten ilma-aseammuntakisoissa kuin Färsaarilla boccian Pohjoismaiden mestaruuskilpailuissa.

7.–9.5. Hannover, Saksa: Kansainvälinen ilma-asekilpailu

  • Saksan Hannoverissa järjestetään isot kansainväliset ilma-asekilpailut, joissa on mukana myös näkövammaisten ampujien sarja. Suomalaisista kisaan osallistuvat Jari Gusev, Timo Nyström, Mauri Rantamäki ja Mikael Toivainen.
  • Yhteyshenkilö: Timo Nyström, puh. +358 40 360 6404, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

8.5. Eerikkilän Urheiluopisto, Tammela: Erityislasten ja -nuorten Respect Cup -jalkapalloturnaus

  • Eerikkilässä pelataan kolmatta kertaa erityisjalkapallon Respect Cup -turnaus, johon osallistuvat joukkueet Forssasta, Salosta, Tampereelta, Hyvinkäältä, Vihdin Nummelasta ja Turusta.
  • Yhteyshenkilö: Jani Rothberg, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

9.5. Hotelli Punkaharju, Punkaharju klo 8.30–16.00: Soveltavan luontoliikunnan Polku luontoon -tilaisuus

  • Metsähallitus ja Soveltava liikunta SoveLi järjestävät yhteistyökumppaniensa kanssa soveltavan luontoliikunnan Polku luontoon -tilaisuuden Punkaharjulla. Tilaisuudessa on esillä Soveltavan liikunnan apuvälinetoiminta SOLIA:n luontoliikunnan apuvälineitä ja apuvälineneuvoja Jukka Parviainen luennoi aiheesta Esteettömyys ja apuvälineet luontoliikunnassa.
  • Yhteyshenkilö: Metsähallitus, Riikka Mansikkaviita, puh. 040 359 4324, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

11.–12.5. Torshavn, Färsaaret: Boccian Pohjoismaiden mestaruuskilpailut

  • Suomesta lähtee kymmenen pelaajan joukkue joka toinen vuosi järjestettäviin boccian PM-kilpailuihin. Tänä vuonna kisat järjestetään Färsaarilla.
  • Yhteyshenkilö: VAU, valmennuspäällikkö Tuomas Törrönen, puh. 050 408 6152, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.