Special Olympics -monilajileiri Liikuntakeskus Pajulahdessa 5.–7.10.

Tervetuloa kehitysvammaisten Special Olympics -valmennusleirille, jossa lajeina ovat salibandy, tennis, uinti, ratsastus, triathlon, rytminen voimistelu, taitoluistelu, golf, yleisurheilu, judo ja Unified-jalkapallo. Leiri järjestetään Lahden Liikuntakeskus Pajulahdessa 5.–7. lokakuuta 2018. Leiri on avoin kaikille kehitysvammaisille urheilijoille (ikäsuositus yli 13 v).

Urheilija voi osallistua vain yhden lajin valmennukseen. Leirillä toimitaan itsenäisesti lajivalmentajien ohjauksessa, tarvittaessa mukana voi olla oma avustaja.

Hinta: 125 euroa/hlö (laskutetaan leirin jälkeen, sisältää majoituksen, ruokailut, ohjauksen ja vakuutuksen).
Huoltajien/avustajien hinta on myös 125 euroa. Majoitus on urheiluopiston majoitustiloissa, joissa yöpyminen tapahtuu 2–4 hengen huoneissa.

Ilmoittautumiset leirille 21.9. mennessä sähköisellä ilmoittautumislomakkeella osoitteessa: https://www.webropolsurveys.com/S/4BAE64D64E664696.par

Lisätiedot: VAU, Jukka Lahti, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. 045 139 7373.

Huom! Muistathan myös Special Olympics -Unified-koripalloleirin Kisakallion Urheiluopistolla Lohjalla 17.–18. marraskuuta 2018. Lisätiedot koripalloleiristä TÄÄLTÄ