VAU ja Special Olympics Finland mukana Porin SuomiAreenassa

Suomen Vammaisurheilu ja -liikunta VAU on mukana Porin SuomiAreenassa maanantaina 16. heinäkuuta. VAU:n osio alkaa heti aamulla klo 10.00 MTV-lavalla torivartissa, jossa Special Olympics -urheilijat vetävät aamujumpan.

Maanantaina klo 14.30–15.30 Antinlavalla (Antinkatu 5) järjestetään Arjen gladiaattorit – yli liikkumisen esteiden -keskustelutilaisuus, jossa käsitellään erilaisia liikkumisen esteitä ja pohditaan niihin ratkaisuja. Paneelissa mukana ovat Helsingin apulaispormestari Nasima Razmyar, Nuorisotutkimusverkoston tutkija Mikko Salasuo, paralympiakultamitalisti Leo-Pekka Tähti ja UKK-instituutin johtaja Tommi Vasankari. Paneelin juontaa toimittaja Jenny Lehtinen.

Lisäksi VAU on mukana koko päivän (9.00–17.00) Tapahtumatorilla Veikkauksen teltalla. Mukana on VAU:n työntekijöiden lisäksi Special Olympics -urheilijoita. Heidän kanssaan voi käydä paitsi juttelemassa myös ottamassa #SamassaJengissä -selfieitä! Teltalla on myös paljon liikunnallista toimintaa.

VAU on mukana SuomiAreenassa Veikkauksen edunsaajana yhdessä Kunnossa kaiken ikää -ohjelman, Liikkuva koulu -ohjelman, Opiskelijoiden Liikuntaliitto OLL:n ja Suomen Monikulttuurinen Liikuntaliitto FIMU:n kanssa.

Lisätiedot Veikkauksen edunsaajista SuomiAreenassa

SuomiAreenan sivut