Viikko 33: Vammaisurheilun ja -liikunnan tapahtumia

Jere Forsberg (kuva: Heidi Lehikoinen)

Viikolla 33 (13.–19.8.) suomalaisurheilijat kilpailevat mitaleista parauinnin ja parajousiammunnan Euroopan mestaruuskilpailuissa. Jousiammuntakisoissa Pilsenissä mukana ovat kokeneet arvokisakävijät Jere Forsberg ja Jean-Pierre Antonios. Uintikisoissa Dublinissa kilpailee kokeneempien suomalaisuimareiden lisäksi myös useampi nuorten paralympiaryhmän jäsen.

11.–19.8. Pilsen, Tšekki: Parajousiammunnan EM-kilpailut

  • Jere Forsberg ja Jean-Pierre Antonios edustavat Suomea parajousiammunnan EM-kilpailuissa.
  • Yhteyshenkilö: parajousiammunnan valmentaja Jari Pirttimaa, puh. 040 743 4451, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

13.–19.8. Dublin, Irlanti: Parauinnin EM-kilpailut

  • Suomella on iso, yhdeksän urheilijan joukkue parauinnin EM-kilpailuissa Dublinissa. Mukana ovat Antti Latikka, Leo Lähteenmäki, Nader Khalili, Taneli Härkönen, Henrik Krogius, William Söderling, Meri-Maari Mäkinen, Jessika Markkanen ja Jenna Rajahalme.
  • Yhteyshenkilö: joukkueenjohtaja Helen Ovaska, puh. 050 5868 866, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

18.8. Leppävaaran Liikuntahalli, Espoo klo 11.20–17.15: SMY Cup 2018 -maalipalloturnaus

  • Suomen maalipalloyhdistys järjestää kaikille avoimen maalipalloturnauksen, johon voivat osallistua niin näkövammaiset kuin vammattomatkin.
  • Yhteyshenkilö: Erkki Miinala, puh. 044 291 2126, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.