Sari Männikkö VAU:n toimistoassistentiksi

Sari Männikkö

Sari Männikkö on aloittanut Suomen Vammaisurheilu ja -liikunta VAU:n osa-aikaisena toimistoassistenttina elokuun puolessa välissä. Männikön työnkuvaan kuuluu toimiston juoksevien asioiden hoitamista, pääasiassa puhelin- ja sähköpostiliikenteestä vastaamista. Lisäksi hän osallistuu aika ajoin VAU:n tapahtumiin. Männikkö tekee noin kymmentuntista työviikkoa.

Seinäjoelta pääkaupunkiseudulle muuttanut Männikkö on sydämensiirron saanut. Hän toimii tällä hetkellä Sydän- ja keuhkosiirrokkaat SYKE ry:n puheenjohtajana. Männikkö tuo taustansa kautta VAU:n henkilöstöön lisäosaamista elinsiirron saaneiden urheilusta ja liikunnasta.

– On mielenkiintoista aloittaa työt VAU:lla. Toivon mukaan pystyn hyödyntämään omia kokemuksiani tässä työyhteisössä. Kokemusta löytyy elinsiirtourheilusta sekä kehitysvammaisten kanssa työskentelystä. Kiva tulla mukaan tähän remmiin, Männikkö sanoo.

Sarin saa kiinni numerosta 044 752 9360 ja sähköpostiosoitteesta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.