Vammaisille tytöille suunnattuja liikuntatapahtumia Vantaalla, Jyväskylässä, Rovaniemellä ja Kajaanissa

Amanda Kotaja Tyttöjen päivän tapahtumassa syksyllä 2017

Kansainvälistä tyttöjen päivää vietetään jälleen 11. lokakuuta. Juhlistaakseen tätä ja madaltaakseen tyttöjen kynnystä tulla mukaan soveltavaan liikuntaan ja vammaisurheiluun VAU järjestää yhdessä kumppaniensa kanssa erityisesti tytöille suunnattuja liikuntatapahtumia neljällä eri paikkakunnalla. Kaikki tapahtumat ovat maksuttomia, eikä niihin tarvitse ilmoittautua etukäteen.  

Lauantai 29.9. klo 15.00–18.00 Vantaa, Myyrmäkihalli

Vantaan kaupungin järjestämässä #BeActive-iltatapahtumassa on tarjolla liikunnallista ohjelmaa koko perheelle. Tapahtumassa on mukana paikallisia seuroja, joiden toimintaan ja lajeihin pääsee tutustumaan kokeilupisteillä. Kaikille avoimessa tapahtumassa on mukana ratakelaaja Amanda Kotaja. Hän on paikalla tapaamassa erityisesti vammaisia tyttöjä ja heidän perheitänsä. Amandan kanssa pääsee juttelemaan ja saamaan vinkkejä esimerkiksi itselle sopivan, kivan lajin löytämisestä, harrastamisesta ja liikunnasta ja hän kertoo myös mielellään omista kokemuksistaan matkalta lajinsa huipulle. Amanda on paikalla juuri tyttöjä varten, joten tule rohkeasti tapaamaan häntä!

Lisätiedot: VAU, Piia Korpi, puh. 044 767 1368, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Keskiviikko 10.10. klo 17.30–19.30 Jyväskylä, Valteri koulu Onerva

Jyväskylän kaupungin, Keski-Suomen Liikunta ry:n ja paikallisten seurojen kanssa yhteistyössä toteutettavassa vammaisille tytöille suunnatussa liikuntatapahtumassa on luvassa lajikokeiluja mm. uinnissa ja voimistelussa sekä tietoa paikallisista harrastusmahdollisuuksista.

Lisätiedot: VAU, Piia Korpi, puh. 044 767 1368, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Keskiviikko 10.10. klo 17.00-20.00 Rovaniemi, Lapin Urheiluopisto Santasport

Yhteistyössä Lapin Urheiluopisto Santasportin kanssa järjestettävässä tyttöjen liikuntakokeilutapahtumassa pääsee kokeilemaan mm. seinäkiipeilyä, keilailua, maalipalloa, sokkopingistä sekä erilaisia sovellettuja pelejä. Toimintaa luvassa non-stoppina – tule Santasportin vastaanottoon, niin ohjaajat opastavat sinut peremmälle!

Lisätiedot: VAU, Jarno Saapunki, puh. 040 737 5882, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja Piia Korpi, puh. 044 767 1368, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Keskiviikko 10.10. klo 17.00-19.00 Kajaani, Keskuskoulu

Yhteistyössä Kainuun Liikunta ry:n kanssa järjestettävä tytöille suunnattu liikuntakokeilutapahtuma.

Lisätiedot: Kainuun Liikunta, Ira Liuski, puh. 044 532 5918, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.