Kuntokuu tulee taas! – Kohota kuntoasi ja osallistu samalla arvontaan

Syyskuu on tuttuun tapaan jälleen VAU:n Kuntokuu. Kuntokuu on omaehtoiseen liikkumiseen kannustava kuntoliikuntakampanja. Kuukauden aikana merkataan omat liikuntasuoritukset haravoinnista sauvakävelylenkkeihin omaan kuntokorttiin. Kuntokuuhun osallistuvat ovat mukana arvonnassa, josta voi voittaa liikunnallisia palkintoja.

Kuntokuuhun osallistuva henkilö voi täyttää joko paperista kuntokorttia tai sähköistä versiota, jonka käyttäjäksi voi rekisteröityä vaivattomasti osoitteessa www.kuntokuu.fi. Sähköisen kuntokortin käyttäjäksi rekisteröityvä osallistuu automaattisesti Kuntokuu-arvontaan. Paperista kuntokorttia täyttävän henkilön tulee palauttaa kuntokortti omaan yhdistykseensä tai suoraan VAU:n toimistolle, jotta tulee osallistuneeksi arvontaan.

Kuntokuu.fi -sivusto uudistuu lokakuun alussa, eivätkä vanhat merkinnät siirry uuteen versioon. Tästä huolimatta sähköistä kuntokorttia voi käyttää normaalisti syyskuun Kuntokuun ajan.

Innostusta omaan liikkumiseensa voi hakea Kuntokuu-sivustolta löytyvästä joensuulaisen liikuntavammaisen aktiivikuntoilijan Pauliina Nuutisen mainiosta blogista, joka starttaa käyntiin, kunhan elokuu vaihtuu Kuntokuuksi.

Lisätiedot: www.kuntokuu.fi