VAU:n joulukalenteri, luukku 2 – Anu Boman

Anu Boman

Olen Anu Boman, VAU:n taloussihteeri. Työtehtäväni käsittävät jotakuinkin kahdeksan tuntia päivässä päätetyöskentelyä, joten haluan pitää itsestäni huolta. Aktiivinen ote elämään.

Minulla on vuosikortti liikuntakeskus Fressiin, jossa lempilajini on BodyCompat. Tutustu lajiin Ryhmaliikunta.fi-sivuilla. Aivan mahtava laji. Suosittelen kokeilemaan omassa tahdissa soveltaen.

Edellisen lisäksi minulle sopivat kaikki muut jumpat ja kuntosali oman kunnon ja tunteen mukaan. Tässä iässä ei tarvitse noudattaa tarkkoja ohjelmia. Kun kalenterissa on tilaa, lähden liikkumaan. Jos jumppa on liian rankka, sovellan 😊.

Perheeseemme kuuluu myös aktiivinen australianpaimenkoira Sofi, jonka kanssa aika ei tule pitkäksi kotona eikä ulkona.

Repussa kulkee aina mukana myös jumppakuminauha. Olemme erottamattomat. Jumppakuminauha taipuu melkein mihin vaan, ja sillä saa mukavasti liikettä pienempiinkin lihaksiin. Netistä löytyy kosolti ohjeita ja jo muutaman minuutin treenillä saa jotakin aikaiseksi.

Minulle liikkuminen on aina ollut elämäntapa.

VAU:n joulukalenterissa joka päivä jouluaattoon saakka VAU:n työntekijä tai aktiivinen vapaaehtoistoimija esittelee itsensä. Joulukalenterin aiemmat luukut löytyvät TÄÄLTÄ.