VAU:n joulukalenteri, luukku 3 – Tuomas Törrönen

Tuomas Törrönen

Olen Tuomas Törrönen. Olen tehnyt VAU:n valmennuspäällikön työtä vuoden 2018 alusta alkaen. Tehtäviini kuuluvat erityisesti lajivastuut bocciassa, pyörätuolirugbyssa, voimanostossa ja CP-jalkapallossa sekä integraatiolajien auttaminen esimerkiksi yleisurheilun ja maastohiihdon kehittämisryhmissä ja kansallinen kilpailutoiminta yhdessä lajiliiton kanssa.

Työhöni kuuluu myös toimia Olympiakomitean huippu-urheiluyksikön urheiluakatemiaohjelman tiimissä ja siellä nimenomaan edesauttaa vammaisurheilijoiden osallisuutta urheiluakatemiaympäristöissä valmentautumisessa.

Tykkään hyötyliikunnasta ja hengästynkin mielelläni Sporttitalon rappusissa niinä päivinä, kun toimistolla teen työtä. Tykkään myös liikkua ulkona ja rakkain lajini maastohiihto onkin entistä haastavampaa täällä eteläisessä Suomessa. Mikäli lunta kertyy maahan ennen joulua, ovat sukset heti valmiina starttiin. Ja mikäli hiihtokelejä ei ole, niin en jää surkuttelemaan, aina voi lähteä ulos lenkille säällä kuin säällä.

Valkoista joulua toivoen,

Tuomas

VAU:n joulukalenterissa joka päivä jouluaattoon saakka VAU:n työntekijä tai aktiivinen vapaaehtoistoimija esittelee itsensä. Joulukalenterin aiemmat luukut löytyvät TÄÄLTÄ.