VAU:n joulukalenteri, luukku 17 – Sari Kuivas

Sari Kuivas

Olen Sari Kuivas Oulusta ja toimin Suomen Vammaisurheilu ja -liikunta VAU ry:n alueyhteyshenkilönä sekä Sherborne-liikunnan kouluttajana.

Harrastan monenlaista liikuntaa hyötyliikunta mukaan lukien. Kaikista tärkein harrastus on tällä hetkellä laulaminen ja viulun vonguttaminen. Oikeastaan olen kesäihminen ja purjehdus on lähellä sydäntäni. Talvella kelkkapurjehdus on myös mahdollista, mutta en ole vielä kokeillut sitä.

Joulupukilta olen toivonut karvapohjasukset, sillä tykkään mennä latuja pitkin perinteisellä tyylillä. Luistelen mielellään terillä en suksilla. Vaikuttaa siltä että lumentuloa saa odottaa, joten kaivoin autotallista vesihiihtosukset.

Jos lunta ei tule niin ajattelin kokeilla, miten vesihiihto onnistuu. Näillä suksilla voi mennä myös jään päällä. Jos tuntuu että tasapaino ei riitä, niin suksien väliin voi laittaa tukikepin, niin sukset pysyvät hyvässä linjassa. Vuorotahdin voi sitten myöhemmin harjoitella. Työntökahvan voi rakentaa tai laittaa aisan eteen niin, että myös toinen voi vetää tai työntää suksien päällä seisojaa.

Ei muuta kuin hyvää joulua kaikille, lunta odotellessa!

VAU:n joulukalenterissa joka päivä jouluaattoon saakka VAU:n työntekijä tai aktiivinen vapaaehtoistoimija esittelee itsensä. Joulukalenterin aiemmat luukut löytyvät TÄÄLTÄ.