VAU:n joulukalenteri, luukku 22 – Jyry Loukiainen

Jyry Loukiainen

Olen Jyry Loukiainen Lappeenrannasta ja toimin VAU:ssa monessa roolissa. olen Soveltavan liikunnan apuvälinetoiminta SOLIA:n vertaisohjaaja, VAU:n hallituksen jäsen ja pelaan itse sulkapalloa pyörätuoliluokassa.

Sulkapallo on yksi lajeista, joka on integroitunut lajiliittoon. Se tarkoittaa, että monet asiat hoituvat lajiliiton kautta.

VAU:n hallituksessa olen ollut jo useamman vuoden ja se on kiinnostavaa monelta kantilta.

SOLIA:n vertaisohjaajana olen toiminut useita vuosia. Mitä se sitten tarkoittaa? Olen ollut mukana eri tapahtumissa kertomassa vuokrattavista välineistä sekä esitellyt niitä. Ihmiset ovat päässeet kokeilemaan välineitä, mikä on hieno juttu.

Ei aina tarvitse olla omaa välinettä, vaan sen voi vuokrata milloin mihinkin tarpeeseen, esimerkiksi talvella hiihtokelkka ja kesällä käsipyörä. Käy katsomassa SOLIA:n välinerepertuaari TÄÄLTÄ.

Muuten vapaa-aikani menee melko lailla perheen kanssa ja myös paikallisessa yhdistystoiminnassa. Liikkumaan ehdin ja sen puolesta kilometrejä karttuu melkoisesti.

Toivotan kaikille hyvää joulun aikaa ja uutta vuotta 2019!

VAU:n joulukalenterissa joka päivä jouluaattoon saakka VAU:n työntekijä tai aktiivinen vapaaehtoistoimija esittelee itsensä. Joulukalenterin aiemmat luukut löytyvät TÄÄLTÄ.