Tilaa uudistuneet kuntokortit helmikuun Kuntokuuhun!

Kuntokuu kolkuttelee jo ovella eli helmikuu on tuossa tuokiossa. Kuntokortti uudistui ja nyt sama kuntokortti käy sekä helmi- että syyskuussa. Kortteja voi tilata maksutta VAU:sta tai tulostaa sivun alalaidasta (ja jemmaan jääneitä vanhoja korttejakin voi yhä käyttää). Toinen tapa osallistua Kuntokuuhun on kirjautua sähköisen kuntokortin käyttäjäksi TÄÄLLÄ.

Kuntokorttiin merkitään omat liikuntasuoritukset Kuntokuun ajalta ja kortit palautetaan viimeistään seuraavan kuukauden loppuun mennessä VAU:hun, joko suoraan tai oman yhdistyksen kautta. Helmikuun Kuntokuussa korttien palautus siis maaliskuun loppuun mennessä ja syyskuun Kuntokuussa lokakuun loppuun mennessä. VAU:lle palautetut kortit osallistuvat Kuntokuu-arvontaan, jossa on palkintona viisi 50 euron lahjakorttia sekä uusiutuneita tavarapalkintoja. Sähköisen kuntokortin täyttäjät ovat automaattisesti mukana arvonnassa.

Vaikka Kuntokuu-kuukaudet ovat helmi- ja syyskuu, ja silloin on jaossa palkintoja, ei mikään estä täyttämästä kuntokortteja myös muina kuukausina. Tällöin voi seurata vaikka koko vuoden ajan, miten paljon tulee liikuttua. Liikuntasuosituksista voi lukea lisää UKK-instituutin sivuilta.

Kuntokortit palautetaan osoitteeseen (ellei omaan yhdistykseen):

  • Tiina Siivonen
  • Suomen Vammaisurheilu ja -liikunta VAU
  • Valimotie 10, 4. krs.
  • 00380 Helsinki

Otamme myös mielellämme palautetta uusista korteista. Voit laittaa palautetta osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Aktiivista arkea ja kuntoilun iloa Kuntokuussa!

Ladattavat tiedostot