Viikko 16: Vammaisurheilun ja -liikunnan tapahtumia

Kuva: Markus Kuoppala

Pääsiäisviikolla (15.–21.4.) järjestetään luontomatkailun esteettömyyteen ja saavutettavuuteen pureutuvan Luonto kaikille -hankkeen työpajat Tammelassa ja Hämeenlinnassa. Helsingissä tehdään puolestaan fitnessurheiluhistoriaa, kun Fitness Classic -kisan yhteydessä käydään ensi kertaa pyörätuolisarjan kisa.

15.4. Hämeen luontokeskus, Tammela klo 9.00–16.00: Yhdenvertaisuutta luontomatkailuun -työpaja 2

  • VAU:n, Lahden ammattikorkeakoulun ja Metsähallituksen Luontopalveluiden yhteisen Luonto kaikille -hankkeen työpajoissa kehitetään asiantuntijoiden johdolla esteettömiä ja saavutettavia luontomatkailupalveluja Kanta- ja Päijät-Hämeeseen. Työpajan yhteydessä on puheenvuoro Tammelan kunnanjohtajalla Kalle Larssonilla. Työpajojen jälkeen ryhdytään kokeilemaan palvelukonsepteja käytännön piloteissa.
  • Yhteyshenkilö: VAU, projektipäällikkö Petri Rissanen, puh. 050 555 0345, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

16.4. Evokeskus, Hämeenlinna klo 9.00–16.00: Yhdenvertaisuutta luontomatkailuun -työpaja 2

  • VAU:n, Lahden ammattikorkeakoulun ja Metsähallituksen Luontopalveluiden yhteisen Luonto kaikille -hankkeen työpajoissa kehitetään asiantuntijoiden johdolla esteettömiä ja saavutettavia luontomatkailupalveluja Kanta- ja Päijät-Hämeeseen. Työpajan yhteydessä on puheenvuoro Hämeenlinnan strategiajohtajalla Markku Rimpelällä. Työpajojen jälkeen ryhdytään kokeilemaan palvelukonsepteja käytännön piloteissa.
  • Yhteyshenkilö: VAU, projektipäällikkö Petri Rissanen, puh. 050 555 0345, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

20.4. Kulttuuritalo, Helsinki klo 16.00: Fitness Classic -kilpailu

  • Pääsiäisenä tehdään suomalaisen fitnessurheilun historiaa, kun Fitness Classic -kilpailussa on ensimmäistä kertaa mukana oma sarjansa pyörätuolifitnessiin. Men’s wheelchair bodybuilding -luokassa kilpailevat lahtelaiset Teemu Tuominen ja Artturi Verho.
  • Yhteystiedot: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

20.–21.4. Lomakeskus Revontuli, Hankasalmi: XIII Revontuli-Boccia

  • Tampereen Seudun Invalidit järjestää 13. Revontuli-bocciakilpailun Hankasalmella, Lomakeskus Revontulessa.
  • Yhteyshenkilö: Lasse Mäkinen, puh. 0400 727 898