KIHU:n valmentajakysely on suunattu eri tasoilla toimiville valmentajille ja ohjaajille

Ville Sallinen ohjeistaa CP-jalkapallomaajoukkuetta.

Valmentajat ja ohjaajat ovat sekä urheilumenestyksen että liikunnallisen elämäntavan edistämisen keskeisin voimavara. Valmentajien tukeminen parhaalla mahdollisella tavalla edellyttää systemaattista tiedon keräämistä eri ympäristöissä toimivien valmentajien ja ohjaajien määristä, taustoista, motiiveista, tarpeista ja kehityspoluista sekä arvoista ja asenteista.

Kilpa- ja huippu-urheilun tutkimuskeskus (KIHU) on aiemmin toteuttanut kaksi valmentajakyselyä vuosina 2009 ja 2013. Tämän uutisen alalaidassa on linkki seurantakyselyyn, joka valmentajien nykytilan kuvauksen ohella mahdollistaa myös valmentajien taustoissa, toiminnassa ja toimintaympäristössä kymmenen vuoden aikana tapahtuneiden muutosten kuvaamisen.

Vuoden 2019 Valmentajakyselyllä tavoitellaan mahdollisimman laajaa joukkoa eri lajeissa ja tasoilla toimivia valmentajia ja ohjaajia ja vastauksesi on meille arvokas riippumatta siitä, valmennatko juuri tällä hetkellä.

Kyselyyn vastaaminen on täysin vapaaehtoista ja tapahtuu anonyymisti. Vastaamiseen on hyvä varata aikaa vähintään 20 minuuttia ja se on myös mahdollista keskeyttää, jolloin järjestelmä lähettää sinulle uuden linkin vastaamisen jatkamiseksi. Vastaaminen on mahdollista mobiililaitteella, mutta sujuvammin se onnistuu kannettavalla tietokoneella.

Vastaamaan pääset tästä https://link.webropolsurveys.com/S/CCA6A8C8E74EFEB8

Hankkeesta vastaa Kilpa- ja huippu-urheilun tutkimuskeskus (KIHU) ja se toteutetaan yhteistyössä Olympiakomitean, Paralympiakomitean, Suomen Valmentajien, Suomen Ammattivalmentajien, Suomen urheilun eettisen keskuksen sekä lajiliittojen kanssa.   

Lisätietoja:   

  • Minna Blomqvist, KIHU Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
  • Kaisu Mononen, KIHU Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.