Lumilajien Special Olympics -valmennusleirit Jyväskylässä joulu- ja maaliskuussa

Janne Matilainen

Kehitysvammaisten Special Olympics -hiihdon, -alppihiihdon, -lumilautailun ja -lumikenkäilyn valmennusleirit järjestetään 13.–15. joulukuuta 2019 sekä 6.–8. maaliskuuta 2020 Jyväskylän Laajavuoressa. Leirit ovat avoimia kaikille kehitysvammaisille urheilijoille (ikäsuositus yli 13 v). Urheilija voi osallistua vain yhden lajin valmennukseen. Leirillä toimitaan itsenäisesti lajivalmentajien ohjauksessa, tarvittaessa mukana voi olla oma avustaja.

Hinta: lumikenkäily ja hiihto 150 euroa (sis. majoitus, ruokailut, kylpylä la, maaliskuun leirillä myös hohtokeilaus la, ohjaus ja leirivakuutus), alppihiihto ja lumilautailu 180 euroa (sis. hissilippu)  + välinevuokraus, jos ei omia välineitä. Huoltajien/avustajien hinta sama kuin leiriläisellä. Majoitus ja ruokailut Outdoor Hostel Laajis, kylpylä ja hohtokeilaus Scandic Laajavuori. Leiri laskutetaan leirin jälkeen.

Ilmoittautumiset

Lisätiedot: VAU, Elina Ahtiainen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., p. 045 139 7373.