Scandic ja Paralympiakomitea jatkavat yhteistyötään – yhdessä esteettömyyden puolesta

Jussi Rissanen

Scandic ja Suomen Paralympiakomitea ovat sopineet yhteistyön jatkosta vuoden 2020 loppuun asti. Scandic on yksi Paralympiakomitean pitkäaikaisemmista yhteistyökumppaneista, ensimmäisen kerran yhteistyöstä on sovittu vuonna 2007. Scandic on tehnyt pitkäjänteistä työtä esteettömyyden eteen ja hotelliketjulla on käytössä muun muassa 159 kohtaa sisältävä esteettömyysstandardi.

– Scandicilla on hienot ja esteettömät puitteet eri tilaisuuksille ja kokouksille. Urheilijat ovat kiitelleet esteettömiä huoneita ja muiden tilojen ratkaisuja, jotka mahdollistavat helpon liikkumisen hotellissa, Paralympiakomitean yrityssuhdepäällikkö Timo Mäkynen kuvaa yhteistyötä.

Myös Scandicin urheilu- ja sponsorointivastaava Jussi Rissanen iloitsee yhteistyöstä Paralympiakomitean kanssa.

– Me olemme Scandicissa erittäin ylpeitä siitä, että saamme jatkaa hienoa ja monivuotista yhteistyötä Suomen Paralympiakomitean kanssa. Paralympiakomitean ja VAU:n yhdistyessä pystymme tarjoamaan palveluitamme koko urheilukentälle, junioreista harrastelijoihin sekä huippu-urheilijatasolle asti, sanoo Rissanen.

– Scandicin esteettömyysstandardi kattaa tarjontamme kaikista hotellin tuotteista ja palveluista, huoneista ruokailuun. Meille on tärkeää pyrkiä tarjoamaan sama palvelutaso kaikille vieraille, olipa heillä toimintarajoitteita tai ei, lisää Rissanen.

Lisätietoja:

Kuvassa Scandicin urheilu- ja sponsorointivastaava Jussi Rissanen, kuva: Lauri Jaakkola/VAU ry