Fennia tukee paralympiaurheilijoiden matkaa kohti paralympialaisia

Suomen paralympiajoukkue Rion paralympialaisissa 2016

Suomen Paralympiakomitea ja vakuutusyhtiö Fennia ovat sopineet kaksivuotisesta yhteistyön jatkosta. Fennia haluaa olla mukana paralympiaurheilijoiden matkassa kohti Tokion 2020 kesäparalympialaisia.

Osana yhteistyötä Fennia vakuuttaa tietyn määrän paralympiaurheilijoita. Vakuutusten turvin urheilijat voivat keskittyä olennaiseen eli harjoitteluun, kisoihin ja kisamatkoihin.

Paralympiakomitean yrityssuhdepäällikkö Timo Mäkynen on iloinen solmitusta yhteistyöstä, josta on arvokasta hyötyä urheilijoille.

– On mahtavaa jatkaa Fennian kanssa urheilijoita ja koko Paralympiakomiteaa erinomaisesti palvelevaa yhteistyötä. Yhteistyö Fennian kanssa antaa tärkeän taustatuen kohti tulevia tärkeitä vuosia, Mäkynen tiivistää.

Paralympiakomitean tukemisen taustat ovat Folksamissa, jossa paralympiaurheilijoita on tuettu jo vuodesta 2013 alkaen. Fenniassa nähtiin tärkeäksi jatkaa tätä yhteistyötä nyt, kun Suomen Folksam on yhdistynyt Fenniaan.

Paralympiakomitean edustama toiminta istuu Fennian arvoihin ja on sellaista, jonka takana Fennia haluaa seistä.

– Fenniassa uskotaan siihen, että yhdessä pääsee pidemmälle kuin yksin. Haluamme turvata urheilijoille kaiken, mikä on tärkeää, jotta he voivat keskittyä omien unelmiensa toteuttamiseen, kertoo Fennian markkinoinnin, asiakaskokemuksen ja viestinnän yksikönjohtaja Hanna Länsivuori.

Tulevana vuonna Suomen Paralympiakomitea sekä VAU ry yhdistyvät aiempaa merkittävämmäksi toimijaksi, ja edessä on tärkeä Tokion paralympiavuosi.

Lisätietoa: