Tokion paralympialaisten lipunmyynti – Elämysmatkat vie suomalaiset kisoihin

Matkat Tokion paralympialaisiin Elämysmatkoilta

Tokion kesäparalympialaiset kilpaillaan 25.8.–6.9.2020. Lipunmyynti on alkanut vauhdikkaasti. Kisoihin on myyty tällä hetkellä jo 2,3 miljoonaa lippua. Esimerkiksi Rion paralympialaisiin myytiin yhteensä 1,8 miljoonaa lippua. Suomessa lipunmyynnistä vastaa yksinoikeudella Elämys Groupin kuluttajabrändi Elämysmatkat.

Paralympiakomitean ja Elämysmatkojen yhteistyön tavoitteena on tarjota Tokion paralympialaisiin parhaat kisamatkaan liittyvät palvelut paralympiajoukkueelle ja sen tukijoukoille, niin faneille, yhteistyökumppaneille kuin urheilijoiden läheisille. Fanijoukoille on tarjolla majoituspaketteja kahtena ajankohtana. Paketit ovat kestoltaan 4–5 päivää. Kaikki paketit sisältävät asiakaspalvelun paikan päällä Tokiossa sekä julkisen liikenteen lipun. Elämysmatkat hoitaa myös lipputilauksen kisaorganisaatiolle.

– Tokion paralympialaiset tulevat nostamaan paraurheilun näkyvyyden ja kävijäkokemuksen uudelle tasolle. Olemme Elämyksellä ylpeitä että saamme olla mahdollistamassa unohtumattomia kokemuksia koko paraperheelle, sanoo Elämys Groupin toimitusjohtaja Pasi Latva.  

Paralympiakomitea ja Elämysmatkat tekivät yhteistyötä vuoden 2018 PyeongChangin talviparalympialaisissa, jonka jälkeen Paralympiakomitea ja Elämys Group ovat valmistelleet Tokion paralympialaisten projektia. Tokion kisoista odotetaan Japanissa suurmenestystä.

– Yleisön kiinnostus enteilee suurta mielenkiintoa kisoja kohtaan. Olemme vaikuttuneet Elämyksen sitoutumisesta Tokion matkajärjestelyihin, joten toivottavasti mahdollisimman moni suomalainen lähtee Suomen Paralympiajoukkueen tueksi paikan päälle kokemaan ikimuistoisen kisatunnelman, toteaa Paralympiakomitean kumppanuuspäällikkö Timo Mäkynen.

Matkapaketit paralympialaisiin ovat varattavissa Elämysmatkojen nettisivujen kautta: https://www.elamysmatkat.com/paralympialaiset/

Lisätiedot:

  • Timo Mäkynen, kumppanuuspäällikkö, Paralympiakomitea
    • Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
    • 040 159 81 99
  • Pasi Latva, toimitusjohtaja, Elämys Group / Elämysmatkat (Milargo Ltd Oy)
    • Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
    • 0400 700 328