SPT-salibandyn EM-kilpailujen kotisivut avattu

A match between the Netherlands and Switzerland in the 2012 Euros in Pajulahti.

Suomi isännöi sähköpyörätuolisalibandyn Euroopan mestaruuskilpailuja 3.–7. kesäkuuta 2020 Liikuntakeskus Pajulahdessa Lahden Nastolassa. EM-kilpailujen kotisivut on avattu osoitteessa www.pajulahti2020.fi.

EM-kilpailuissa pelaa kahdeksan maata: isäntämaa Suomen lisäksi hallitseva maailmanmestari Italia, hallitseva Euroopan mestari Hollanti, maailmanrankingin ykkönen Tanska sekä Sveitsi, Saksa, Belgia ja Espanja. Suomi pelaa alkulohkossa B yhdessä Italian, Saksan ja Espanjan kanssa.

Kaksi parasta molemmista alkulohkoista etenee lauantaina 6.6. pelattaviin välieriin. Pronssi- ja loppuottelu pelataan sunnuntaina 7.6. Suomi on edellisen kerran yltänyt mitaleille sähköpyörätuolisalibandyn arvokilpailuissa vuonna 2014, jolloin MM-kilpailut pelattiin Saksan Münchenissä.

Kaikki EM-kilpailujen 20 ottelua tulevat olemaan katsottavissa suorina lähetyksinä netti-tv:n kautta ja Pajulahti-hallissa pelattaviin otteluihin on yleisöllä vapaa pääsy. Kisatunnelmaa voi aistia myös EM-kilpailujen sosiaalisen median kanavien kautta: