Elämysmatkojen info paralympialaisten kisamatkojen siirtymisestä

Kansainvälinen Olympiakomitea (KOK) ja Tokion olympialaisten ja paralympialaisten järjestelytoimikunta ilmoittivat 24.3., että Tokion kesäolympialaiset ja -paralympialaiset siirtyvät myöhempään ajankohtaan koronaviruspandemian vuoksi. KOK:n tiedotteen mukaan kisat järjestetään ”vuoden 2020 jälkeen mutta ei myöhemmin kuin kesällä 2021”. Tarkkaa päivämäärää ei ole kuitenkaan vielä ilmoitettu.

Tämä siirtopäätös käynnistää mittavat järjestelyt sekä kisajärjestäjän organisaatiossa että kansallisissa olympia- ja paralympiakomiteoissa ja monessa muussa tahossa, myös Elämysmatkoilla.

Elämysmatkat ja Suomen Paralympiakomitea odottavat lähipäivinä kisajärjestäjältä lisätietoja siirron käytännön toteutukseen liittyen.

Elämysmatkat on matkan tai tapahtumien liput Elämysmatkoilta varanneisiin asiakkaisiin mahdollisimman pian yhteydessä tähän aikataulun muutokseen ja varausten muutos- ja peruutusvaihtoehtoihin liittyen.

Paralympialaisten virallinen matkanjärjestäjä Elämysmatkat on palveluksessamme ja vastaa kaikkiin kisojen siirron herättämiin kysymyksiin mahdollisimman pian, mutta oletamme että menee hetken, että saamme kisajärjestäjältä kaiken asiakkaidemme tarvitseman lisätiedon.

Jos sinulla on kysyttävää paralympialaisista, voit lähettää Elämysmatkoille sähköpostia osoitteeseen: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Muistathan mainita viestissäsi, että kyse on paralympialaisista.

Lisätietoja: https://elamysmatkat.com/paralympialaiset/