Tilaa organisaatiollesi Sportspot etä-tykypäivä ja tue Paralympiakomitean Valtti-ohjelmaa

Mainoskuva, joss isolla teksti ETÄ-TYKYPÄIVÄ

Sportspot ja Suomen Paralympiakomitea haluavat yhteistyössä kannustaa organisaatiota viettämään etä-tykypäiviä. Sportspotin luoman etä-tykypäivän tavoiteena on luoda yhteishenkeä tilanteessa, jossa tiimien jäsenet eivät voi syystä tai toisesta olla samassa tilassa keskenään. Konseptissa yhdistyvät liikunnallinen leikittely, improvisointi, kilpaileminen ja yhteinen videoshow etäyhteyden välityksellä. Sisällöissä on mukana myös paraurheiluun liittyviä haasteita.

Etä-tykypäivä on kaksiosainen: ensimmäisessä osassa henkilöstön jäsenet saavat valita itselleen sopivimmat haasteet, jotka videoidaan. Sportspot yhdistää videoista shown, jota keräännytään yhdessä katsomaan. Paralympiakomitean henkilöstö sai itse kokea ensimmäisten joukossa etä-tykypäivän ja palaute oli erittäin positiivista.

- Etätykypäivä sai osallistujat innostumaan ja heittäytymään haasteisiin täydellä voimalla. Ajattelin, että henkilöstömme osaa heittäytyä, mutta tällaista en osannut odottaa! Etä-tykyshowssa näimme yllättäviä suorituksia ja pääsimme tutustumaan toisiimme aivan uudella tavalla. Jatkoimme Etä-tykyshown jälkeen vielä omalla porukalla afterwork-hengessä ja kerroimme taustoja omista videoistamme. Tykypäivä hitsasi työyhteisöämme yhteen, jokainen pääsi osallistumaan ja tämä oli lisäksi todella hauskaa, Paralympiakomitean pääsihteeri Riikka Juntunen kuvailee.

Sportspotin taustalla on useita urheilijoita ja Sportspotin luovana johtajana toimii Juho Nenonen, joka on ollut vahvasti kehittämässä myös etä-tykypäiväkonseptia.

- Sportspot tuo urheilun tähtipölyn, fiiliksen ja parhaat opit työelämän käyttöön. Sportspotista löytyy parhaat konseptit ja Suomen kattavin tarjonta urheiluvaikuttajia ja urheilualan asiantuntijoita, joiden avulla viesti saadaan perille ja kiinnostavuus nousee uudelle tasolle, Nenonen taustoittaa.

Urheilijat ovat kattavasti mukana myös etä-tykypäivien haasteiden esittäjinä: esimerkiksi ratakelaaja Henry Manni haastaa näppärään kelaushaasteeseen, taitoluistelija Laura Lepistö tekemään koreografiaa ja Amin Asikainen nyrkkeilemään.

Paralympiakomitean kautta tilatuissa Sportspot etä-tykypäivistä osalla tuotoista tuetaan Paralympiakomitean Valtti-ohjelmaa, jossa pyritään löytämään erityistä tukea tarvitseville ja vammaisille lapsille liikuntaharrastus.

- Heti ensimmäisestä palaverista alkaen on ollut ilo työskennellä Paralympiakomitean kanssa. Yhteistyössä yhdistyy monta asiaa, jotka tekevät siitä arvokasta, ainutlaatuista ja aidosti vaikuttavaa; loistava tuote piristämään ja yhdistämään porukkaa vaikeina aikoina ja huippuosaajat toteuttamassa täysin uudenlaista elämystä. Kun vielä lisäksi saamme kanavoitua osan tuloista Paralympiakomitean ja Valtti-ohjelman kautta hyvään tarkoitukseen, niin meillä on käsillä tilanne, jossa on pelkkiä voittajia. Toivommekin, että yritykset lähtevät rohkeasti ja avoimin mielin kokeilemaan etä-tykypäivää, Nenonen kannustaa.

Lue lisää ja tilaa oma etä-tykypäivä tästä!