JYSKin kampanjatuotot takaavat Tokion paralympiaurheilijoille puolipäivärahat

Pohjoisen tähdet ilme ja paralympiaurheilijoita

Paralympiakomitean pääyhteistyökumppani JYSK on vuoden aikana toteuttanut kolme tyynykampanjaa, joilla tuetaan Suomen paralympiajoukkuetta. Jokaisesta kampanja-aikana myydystä WELLPUR LYNGEN - tyynystä annetaan yksi euro Suomen paralympiajoukkueelle. 

Syyskuun kampanjan oli tarkoitus osua Tokion paralympialaisten ajalle, mutta toisin kävi. Kampanjan aikana myytiin 11 000 tyynyä, mikä tarkoittaa merkittävää tukea paralympiajoukkueelle. Kaksi edellistä kampanjaa keräsi joukkueelle yhteensä 24 000 euroa. Tokion 2020 paralympialaisiin tähtäävässä yhteistyössä JYSK haluaa tehdä paralympiajoukkueen tukemisen näkyväksi ja helpoksi asiakkaille.

-Olemme todella tyytyväisiä kampanjaan ja siihen, että voimme näin tukea paralympiaurheilijoita. Meitä ilahduttaa myös se, että saamme näin myös asiakkaitamme mukaan tukemiseen ja voimme viedä tietoisuutta paralympiaurheilusta useammille ihmisille, toteaa JYSK Suomen maajohtaja Tuomas Piirtola.

Kerätyt rahat takaavat paralympiajoukkueelle päivärahat kisojen ajalta ja ensimmäistä kertaa Paralympiakomitea voi taata urheilijoille puolipäivärahat.

-Urheilijat joutuvat tekemään isoja uhrauksia uransa eteen. Tiedämme tutkimusten mukaan, että suomalaisurheilijoiden sosioekonominen tila on yleisesti ottaen haastava. Paralympiaurheilijoista osa tekee töitä urheilun ohessa ja joutuu ottamaan lomaa paralympialaisia varten. On hieno askel oikeaan suuntaan, että voimme tarjota puolipäivärahan nyt myös urheilijoille, paralympiajoukkueen johtaja Kimmo Mustonen iloitsee.