Leo-Pekka Tähden uutuuskirja nimmarilla 15.10. mennessä – Tammi tukemaan tulevaisuuden tähtiä

Leo-Pekka Tähden kirjan mainosbanneri

Leo-Pekka Tähden 20.10. julkaistava uutuuskirja on tarina yhdestä 2000-luvun alun menestyneimmästä suomalaisurheilijasta, jonka merkitys on saavutuksiaankin suurempi. Tammi tarjoaa mahdollisuuden tilata kirjan ennakkoon 15.10. mennessä nimmarin kera, ja lähtee mukaan tukemaan tulevaisuuden tähtiä.

Leo-Pekka Tähden kirjan ovat kirjoittaneet Harri Laiho ja Juha Luotola, ja jo kirjan alustusteksti on mielenkiintoa herättävä: ”Ujosta pojasta tuli mies, joka on rikkonut lasikattoja ja maailmanennätyksiä. Hänestä tuli voittaja ja esikuva, jonka kaikki tuntevat. Tähti saavutti aseman, josta aina unelmoi, mutta tuliko hänestä lopulta myös maineensa vanki?”

– Välillä herkistyy, välillä naurattaa aika paljon ja välillä vähän hävettääkin. Siinä on kaikenlaisia elementtejä, Tähti itse kuvaa lukukokemusta.

Tänään julkaistun Paralympiakomitean ja Tammen yhteistyön myötä Tammi muun muassa tukee jokaisesta kampanjasivun kautta tänä vuonna tilatusta kirjasta 3 euroa Nuorten Paralympiaryhmän tulevaisuuden tähdille. Lisäksi tilaamalla kirjan 15.10. mennessä saa kirjan Leo-Pekan signeerauksella varustettuna.

– Olemme todella iloisia, että yksi Suomen suurimmista lähtee mukaan tukemaan Nuorten Paralympiaryhmää. Samalla yhden kaikkien aikojen suomalaisen urheilijan tarina yhdistyy hienolla tavalla myös tulevaisuuden tähtien tukemiseen. Hieno aloitus yhteistyölle, Paralympiakomitean kumppanuuspäällikkö Timo Mäkynen hehkuttaa.

Siirry kampanjasivulle: Leo-Pekka Tähden tarina – Tilaa tästä 15.10. mennessä nimmarin kera! (siirtyy ulkopuoliseen sivustoon)

Tammi on yksi Suomen suurimmista kirjankustantajista ja osa Werner Söderström Osakeyhtiötä. Se on julkaissut korkeatasoista kotimaista ja käännettyä kauno- ja tietokirjallisuutta lapsille, nuorille ja aikuisille perustamisvuodestaan 1943 lähtien.

Suomen Paralympiakomitea on valtakunnallinen urheilu- ja liikuntajärjestö, jonka tehtävänä on kehittää ja koordinoida suomalaista vammaisurheilua ja -liikuntaa matalan kynnyksen harrastamisesta aina kansainväliseen huippu-urheiluun saakka.