Paralympiakomitean kasvomaskit myynnissä kolmella eri kuosilla

Neljä Paraurheilun Kunniagalleriaan valittua maskit kasvoilla

Suomalaisyritys Arazzon Maskiksi-verkkokaupassa on nyt myynnissä kasvomaskeja Paralympiakomitean omilla kuoseilla. Vaihtoehtoina ovat Paraurheilun Kunniagallerian, Paralympiakomitean tai Special Olympics Finlandin ilmeet. Jokaisesta myydystä maskista ohjataan 3 euroa Paralympiakomitean toimintaa.

Arazzo valmistaa kolmikerroksisia kankaisia kasvomaskeja avainlipun alla Vantaan Tammistossa. Maskien päällyskankaat tulostetaan ja maskit ommellaan Suomessa ja koko tuotantoprosessi hoituu saman katon alla.

Kangasmaskien puhdistuksen voi suorittaa keittämällä maskeja kiehuvassa vedessä pienellä määrällä pesuainetta, tai pesemällä ne 60-90 asteessa pesupussia käyttäen. *

Maskivaihtoehdot Maskiksi.fi nettisivuilla:


* Kankainen kasvomaski ei ole henkilösuojain, eikä se anna varmaa suojaa COVID-19-virukselta. Maskit eivät ole virallisia hengityssuojaimia, henkilösuojaimia tai kirurgisia suu-nenäsuojuksia. Ne estävät kuitenkin pisaroiden leviämistä käyttäjän hengitysteistä. Tämä suojaa ympärilläsi olevia ihmisiä pisaratartunnalta mikäli olet esimerkiksi oireeton taudinkantaja.