Suomalaisyritys Sultrade ja Paralympiakomitea sopivat kolmivuotisesta yhteistyöstä

Catmandoon huppareita esittelevät Paralympiakomitean Thomas ja Reeta.

Urheilu- ja vapaa-ajantuotemerkkien maahantuoja Oy Sultrade Ltd vaatettaa seuraavien kolmen vuoden aikana Paralympiakomitean alaisten lajien maajoukkueet sekä Special Olympics -joukkueet.

Sultrade on tehnyt aiemmin yhteistyötä paraurheilun parissa ja nyt yhteistyö laajenee ja syvenee. Sopimus kattaa yhteensä noin 500 urheilijan ja toimihenkilön vaatettamisen. Lisäksi sopimus sisältää yhteistyötä Suomessa järjestettävien paraurheilun kansainvälisissä kilpailuissa sekä muissa tapahtumissa. Sopimus ei kata paralympiajoukkueiden vaatettamista.

– Olemme erittäin iloisia tästä uudesta yhteistyöstä Paralympiakomitean kanssa. Meille on tärkeää tukea suomalaista urheilua ja erityisesti maajoukkueiden tukeminen on aina kunnia-asia. Suomalaisella Catmandoo tuotemerkillä sekä muilla edustamillamme brändeillä saamme varmasti katettua urheilijoiden eri tarpeita kokonaisvaltaisesti, kertoo Sultraden Key Account Manager Mikko Tamminen.

– Paralympiakomitea toimii myös yhdeksän lajin lajiliittona, ja toivotamme suurella ilolla Sultraden mukaan paraperheeseen vaatettamaan monipuolisesti urheilijoitamme sekä Catmandoo-tuotteiden kautta Special Olympics -joukkueita. Yhteistyön myötä pääsemme esittelemään Paralympiakomitean uutta ilmettä yhtenäisesti entistä laajemmalle, Paralympiakomitean kumppanuuspäällikkö Timo Mäkynen iloitsee.

Catmandoo on suomalainen urheilu- ja vapaa-ajan tekstiilibrändi, jonka tuotteet suunnitellaan Espoon Leppävaarassa. Lue lisää Sultraden sivuilta.

Kuvassa Catmandoon huppareita esittelevät Paralympiakomitean työntekijät Thomas Jalas ja Reeta Lindeman.