Maalipallossa mestaruus ratkaistaan yksittäisessä turnauksessa, Keilacup keskeytyy

Erkki Miinala heittää maalipalloa ja Mari Koskinen keilapalloa

Suomen Paralympiakomitean alainen maalipallojaosto on yhteistyössä turnausjärjestäjien kanssa päättänyt perua huhti-toukokuulle kaavaillut kansallisten maalipallosarjojen (SM-sarja ja 1-divisioona) kauden 2020–2021 runkosarjaturnaukset epävakaan koronavirustilanteen ja joukkueiden olemattomien harjoitusmahdollisuuksien vuoksi. 

Maalipallosarjojen mestaruudet ratkaistaan yhden mestaruusviikonlopun aikana, alustavasti 11.–13. kesäkuuta. Turnauspaikka on vielä avoin. Jos mestaruusturnausta ei pystytä järjestämään heinäkuun loppuun mennessä, kausi tullaan perumaan kokonaisuudessaan. Jo nyt maalipallojaosto päätti mitätöidä lokakuussa 2020 pelatun Espoon turnauksen tulokset ja tilastot.

Lue lisää Goalball.fi-sivustolta

Suomen Keilailuliiton alainen parakeilailun valiokunta päätti peruuttaa Parakeilacupin osakilpailut Porissa 17.4. ja Järvenpäässä 4.–5.6. Samalla Parakeilacup keskeytetään kauden 2020–2021 osalta. Myös parakeilailun henkilökohtaisten ja parien SM-kilpailut Seinäjoella 15.–16.5. perutaan. SM-kilpailu siirtyy järjestettäväksi syksylle 2021.

Jo aiemmin Paralympiakomitean alainen pyörätuolirugbyn lajijaosto teki päätöksen kauden 2020–2021 keskeytymisestä.