Ilo liikkua -vertaisohjaajakoulutus Oulun Edenissä 7.–9.11.

Iloliikuttajat

Löytyykö yhdistyksestänne liikuntavastaava tai joku muu liikunnasta ja liikuttamisesta innostunut ihminen? Olisiko hänestä tai sinusta iloliikuttajaksi eli vertaisohjaajaksi?

Suomen Vammaisurheilu ja -liikunta VAU ry:n Ilo liikkua -ohjelma on kouluttanut vertaisohjaajia eli iloliikuttajia. Vertaisohjaajat ovat nimensä mukaan vertaisia, itsekin tavalla tai toisella kropassaan rempat ja rajoitteet kokeneita. Iloliikuttajat ohjaavat helposti sovellettavaa liikuntaa, johon kaikki voivat osallistua. Jokainen ohjaa omalla tasollaan ja taitojensa mukaan.

Jos olet kiinnostunut ohjaamaan, oppimaan ja innostamaan muita liikkumaan, niin lähde koulutukseen iloisten liikkujien pariin.

Koulutus järjestetään 7.–9. marraskuuta 2014 Sokos Hotel Edenissä Oulussa.

Koulutusviikonloppu maksaa 95 euroa. Hinta sisältää täysihoidon, materiaalin ja ohjauksen. Matkoista aiheutuvat kulut osallistujat maksavat itse. Paikkoja rajoitetusti!

Haku koulutukseen tapahtuu vapaamuotoisella kirjoituksella, johon tulee kertoa itsestäsi, liikunnan harrastamisesta ja mihin VAU:n jäsenyhdistykseen kuulut. Kirjoitukset tulee lähettää viimeistään 18.10.2014 mennessä.