Elinsiirtourheilija Pinja Söyrilä mukana Hyviatekoja.fi -äänestyksessä

Pinja Söyrilä

Elinsiirtourheilija Pinja Söyrilä on mukana lokakuun Hyviatekoja.fi -äänestyksessä. Kyseessä on kuukausittainen nettiäänestys, johon voi hakea mukaan erilaisia hankkeita tieteen, taiteen kulttuurin, urheilun, ympäristön sekä koulutuksen saroilta. Äänestyksen voittava taho saa rahoituksen hankkeelleen.

Pinja Söyrilä hakee rahoitusta kisamatkalleen vuoden 2015 elinsiirron saaneiden ja dialyysissä olevien MM-kilpailuihin Argentiinan Mar del Plataan.

– Kyse on paitsi kilpaurheilusta, myös jostakin suuremmasta: yhteisöllisyydestä, ilosta ja kiitollisuuden osoittamisesta sekä kokemuksien jakamisesta yli kansallisuus- ja sairausrajojen. Haen rahoitusta osallistuakseni kisoihin ensikertalaisena, Söyrilä kirjoittaa hankekuvauksessaan.

– Olen opetellut kävelemään uudelleen, kuntoutunut takaisin normaaliin toimintakykyisyyteen, ja nyt haluan juosta kilpaa. Toivottavasti autatte minua tekemään sen mahdolliseksi!

Söyrilän hanketta voi äänestää Hyviatekoja.fi -sivustolla Facebookin tai Twitterin kautta. Lokakuun loppuun mennessä eniten ääniä saanut hanke kuudesta ehdokkaasta saa pyytämänsä rahoituksen.

Äänestä Pinja Söyrilää osoitteessa hyviatekoja.fi