Paralympiakomitean verkkotreffit syksyllä 2021

Teksti Suomen Paralympiakomitea ja logo valkoisella sinisellä pohjallaParalympiakomitea järjestää jäsenistölle suunnattuja verkkotreffejä syksyn aikana. Yhdistysten ja seurojen soveltavasta liikunnasta vastaavat, liikunnan parissa toimivat ja kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita verkkotreffeille. Treffeillä kuullaan Paralympiakomitean ajankohtaisia asioita sekä pureudutaan joka kerralla eri teemaan. Treffit ovat maksuttomia ja ne järjestetään Teams-verkkoalustalla.

Voit ilmoittautua kerralla useampiin treffeihin. Jos haluat myöhemmin ilmoittautua toisille treffeille, voit käyttää uudelleen samaa linkkiä ilmoittautumislomakkeeseen. Osallistumislinkki lähetetään sähköpostiin viimeistään päivää ennen treffejä.

Verkkotreffien päivämäärät ja aiheet: 

 • 16.8. klo 18.00-19.00, ilmoittaudu viimeistään 12.8.  
  Katseet Tokioon, kisahuuma nousee! Tutustutaan WeThe15-kampanjaan ja suunnitellaan kisakatsomoita. Treffien lopulla käydään läpi syksyn koulutuskalenteri.
 • 20.9. klo 18.00-19.00, ilmoittaudu viimeistään 16.9.  
  Oletko tulossa mukaan Liikuntamaahan? Käydään läpi Liikuntamaa-messujen lajipisteitä sekä oheisohjelmaa. 
 • 3.11. klo 18.00-19.00, ilmoittaudu viimeistään 1.11. 
  Paralympiakomitean hankkeiden tavoitteena on luoda uusia käytäntöjä yhdessä kumppaneiden kanssa. Tule kuulemaan mitä hankkeissa on opittu!
 • 14.12. Klo 18.00-19.00, ilmoittaudu viimeistään 10.12. 
  Katseet kuntien soveltavaan liikuntaan. Kuullaan yhdessä parhaita käytäntöjä paikalliselta tasolta. 

Ilmoittautumislinkki löytyy täältä

Treffataan verkossa!