Paralympiakomitean verkkotreffeillä ajankohtaista tietoa toiminnasta ja kuulumisia jäsenverkostolta

Suomen Paralympiakomitea

Suomen Paralympiakomitea järjestää jäsenistölleen verkkotreffejä, joilla keskustellaan Paralympiakomitean ajankohtaisesta toiminnasta, pureudutaan eri teemoihin ja vaihdetaan kuulumisia jäsenistön kesken. Katso kevään 2022 aikataulu ja ilmoittaudu mukaan!

Vuoden 2022 kevään aikana Paralympiakomitean verkkotreffejä on luvassa tammi-, helmi-, huhti- ja toukokuussa. Merkkaa päivät muistiin ja ilmoittaudu jo mukaan kiinnostavimmille treffeille tai kaikkiin ilmoitettuihin tapaamisiin kerralla. Osallistumislinkki lähetetään treffeille ilmoittautuneille viimeistään päivä ennen tapaamisajankohtaa.

Verkkotreffit 2022

19.1. klo 18–19, ilmoittaudu viimeistään 17.1.

Hyvää uutta vuotta! Paralympiakomitean kuulumiset ja mitä kaikkea keväällä tapahtuu toiminnassa: koulutusta, kuntokuuta, kisoja ja tapahtumia.

16.2. klo 18–19, ilmoittaudu viimeistään 14.2.

Lympialaisten hengessä! Paralympialaiset ovat ovella ja olympialaiset menossa. Asialistalla paralympiajoukkue, valmistautuminen ja lajikirjo.

7.4. klo 18–19, ilmoittaudu viimeistään 5.4.

Liikuntamaa ja Apuvälinemessut. Messuja on siirretty useamman kerran. Perinteestä poiketen ne pidetään toukokuussa Helsingissä. Mitä kaikkea onkaan luvassa!

17.5. klo 18–19, ilmoittaudu viimeistään 13.5.

Kesää kohti! Miten jäsenten toiminta on sujunut kevään ajan – haasteet ja nosteet. Kisatunnelmaa luvassa Pajulahdessa – EPYG nuorten kisat. Katseet käväisevät syksyssä.

Ilmoittaudu mukaan treffeille täällä


Paralympiakomitean jäsenistöön kuuluu paikallisia yhdistyksiä, joilla on omaa liikuntatoimintaa, urheiluseuroja, joilla on vammaisurheilu- tai -liikuntatoimintaa sekä valtakunnallisia lajiliittoja, jotka vastaavat tietyn vammaisurheilulajin maajoukkue- tai kansallisesta toiminnasta.

Myös ei-paralympialajien lajiliitot voivat liittyä Paralympiakomitean jäseniksi. Jäseneksi voi liittyä täyttämällä hakemuksen ja maksamalla jäsenmaksun.

Lue lisää jäsenpalveluistamme

Treffataan verkossa!