Sitwake-lauta SOLIAn valikoimiin – tutustumistapahtumat heinäkuussa Seinäjoella ja Hämeenlinnassa

Kimmo Junttila hyppää hyppyristä Sitwake-laudalla

Liikunnan apuvälineitä vuokraava Soveltavan liikunnan apuvälinetoiminta SOLIA on uusinut rutkasti välineistöään tämän vuoden aikana. Vanhoja välineitä on päivitetty uusiin versioihin ja jonkin verran myös kokonaan uusia välineitä on hankittu valikoimaan.

Yksi uusista välineistä on Sitwake-vesihiihtolauta liikuntarajoitteisille harrastajille. Kyseessä on wakeboard-lauta, jonka päällä on kelkka. Sitwake-laudalla voi esimerkiksi hyppiä hyppyreistä tai kurvailla merkattua rataa.

SitWakeCrew Suomen johtohahmoinaan Kimmo Junttila (kuvissa) ja Jari Nieminen järjestää heinäkuussa kaksi avointa ja esteetöntä Sitwake-tutustumistapahtumaa: 7.–8.7. Seinäjoella EPOP-Wakessa sekä 10.7. Hämeenlinnassa Vanaja-Wakessa. Tutustumistapahtumissa käytössä ovat ATI Sportsin säädettävät koulutusrungot ja paikalla on myös ATI Sportsin iskunvaimentimilla varustetut edistyneemmän harrastajan rungot. SOLIAlta vuokrattava runko on puolestaan Tessierin. 

Kimmo Junttila kaartaa Sitwakella

Facebook-tapahtumahttps://www.facebook.com/events/1919690191573408

Lisätiedot Seinäjoen tapahtumasta: Kimmo Junttila, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lisätiedot Hämeenlinnan tapahtumasta: Jari Nieminen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tutustu SOLIAn toimintaan