Huuto.net Special Olympics Finlandin yhteistyökumppaniksi – Kauppapaikalla voi nyt tukea toimintaa huutamalla Maailman arvokkain pelipaita -paitoja

Maailman arvokkain pelipaita -paita ja kampanjan logo. Vieressä teksti: Paita kattoon, tai seinälle. Huuda pelipaitoja Huuto.netissä ja tue Special Olympics -urheilua.

Huuto.net ja Special Olympics Finland ovat solmineet yhteistyökumppanuuden, jonka myötä Huuto.net -sivuston alle on auennut paraurheiluaiheisiin tuotteisiin keskittyvä kauppapaikka. Uuden kauppapaikan myyntituotoilla tuetaan Special Olympics Finlandin toimintaa, ja alkajaisiksi huudettavana on erä Maailman arvokkain pelipaita -kampanjan paitoja.

Special Olympics Finlandin kanssa yhteistyökumppanuuden solmineessa Huuto.net-palvelussa tehdään yli miljoona kauppaa vuodessa. Tuotteet ovat verkkohuutokaupassa yli 800 000 kuukausittaisen kävijän nähtävillä.

Sivustolle avatulla Suomen Paralympiakomitean paraurheiluaiheisella kauppapaikalla myytävien tuotteiden tuotoilla tuetaan uuden yhteistyön myötä kehitysvammaisten urheilijoiden Special Olympics -toimintaa Suomessa.

Kauppapaikalla on nyt alkanut vuonna 2023 ilmiöksi nousseen Maailman arvokkain pelipaita -kampanjan pelipaitojen myynti. Huudettavana on esimerkiksi marraskuussa Paralympic Training Center Pajulahdessa järjestetyn, Paralympiakomitean kumppaneiden Luhdan ja SEO:n välisen pyörätuolikoripallon haasteottelun paitoja ottelun julkkispelaajien signeeraamina.

- Huuto.net on ylpeä saadessaan olla Special Olympics -toiminnan yhteistyökumppani. Olemme innokkaita päästessämme edistämään kotimaista vammaisurheilua yhteistyöllämme lasten ja nuorten toiminnasta alkaen, Huuto.netin myyntijohtaja Markku Kettunen iloitsee.

Keväällä 2023 käynnistyneessä ja vuoden loppuun päättyvässä Maailman arvokkain pelipaita -kampanjassa lahjoittajien nimistä täyttyvä digitaalinen pelipaita symboloi vammaisille henkilöille mahdollisuutta harrastaa, kilpailla ja tavoitella unelmiaan urheilukentillä.

Kampanjalla on kerätty vuoden aikana taloudellista tukea suomalaiselle paraurheilulle ja soveltavalle liikunnalle – jo yli 1700 suomalaista on osallistunut keräykseen.

Suomen Paralympiakomitea jäi inhimillisen virheen vuoksi ilman vuoden 2023 valtionavustusta, ja tarvitsee nyt enemmän tukea kuin koskaan, jotta työ esimerkiksi vammaisten lasten ja nuorten auttamisessa löytämään liikuntaharrastusten pariin ja Special Olympics -toiminnan pyörittämisessä voi jatkua keskeytyksettä.

Jokaista nyt Huuto.netin kauppapaikalla huudettua Maailman arvokkain pelipaita -paitaa vastaan Rukka lahjoittaa lisäksi yhden pelipaidan vammaiselle lapselle tai nuorelle.

- Yhteistyö on Huuto.netin kanssa on toiminut todella laadukkaasti, joten sen tiivistäminen Special Olympics -toiminnan ympärille oli luontainen seuraava askel, Paralympiakomitean kumppanuuspäällikkö Timo Mäkynen kehuu.

Vuosina 2023 ja 2024 paraurheilun kauppapaikkaan on tulossa myyntiin eri tapahtumien paitoja, joten huudettavaan valikoimaan kannattaa käydä tutustumassa tasaisin väliajoin.


Huuda itsellesi Maailman arvokkain pelipaita ja tutustu Kauppapaikkaan tästä

 

Lisätietoja:

Timo Mäkynen
Kumppanuuspäällikkö, Suomen Paralympiakomitea
040 159 8199
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Markku Kettunen
Myyntijohtaja, Huuto.net
050 0168 618
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Lue lisää:

Paralympiakomitea huutokauppaa 10 paraurheilijaa esittelevät Esikuvat puhuvat -valokuvateokset uudella kauppapaikallaan Huuto.netissä

 

 

Haluaisitko sinäkin tehdä merkityksellistä yhteistyötä kanssamme? Ota yhteyttä: