Infowebinaari: Aktiivisuutta läpi arjen Helmi-mallin avulla

Ohjaaja ja asiakas jumppaamassa kahvakuulien kanssa pipot päässä ulkona. Tekstit: Aktiivisuutta läpi arjen Helmi-malli ja uudessa hankkeessa kehitettävä koulutus auttavat sote- ja liikunta-alojen ammattilaisia aktivoimaan vähän liikkuvia asiakasryhmiä. Tule mukaan infowebinaariin keskiviikkona 25.1. klo 15.00. Suomen Paralympiakomitean logo.

Mikä on Helmi-malli, ja kuinka se voi auttaa sosiaali- ja terveys- sekä liikunta-alojen ammattilaisia edistämään lähtökohtaisesti vähän liikkuvien asiakkaittensa arkista aktiivisuutta ja siten heidän hyvinvointiaan? Mitä tavoitellaan Suomen Paralympiakomitean syksyllä 2022 käynnistyneessä Aktiivisuutta läpi arjen -hankkeessa, ja minkälaisten tahojen kannattaa vielä lähteä hankkeeseen mukaan?

Tervetuloa kuulolle kaikille avoimeen ja maksuttomaan infowebinaariin keskiviikkona 25. tammikuuta 2023 klo 15.00!

Aktiivisuutta läpi arjen -hankkeessa mukana oleville yhteistyötahoille sekä kaikille hankkeesta, Helmi-mallista sekä niiden avulla tehtävästä työstä kiinnostuneille järjestettävässä infowebinaarissa kuullaan Paralympiakomitean Katariina Jauhiaisen johdolla, mistä mallissa ja hankkeessa on kyse, mitä niiden avulla seuraavaksi tavoitellaan ja miten työ etenee vuosien 2023 ja 2024 aikana. 

Mukana on lisäksi arjen tukipalveluiden asiakkaita sekä työntekijä kertomassa kokemuksiaan siitä, mitä yhteistoiminnallisella aktiivisuuden ja liikunnan edistämisellä saatiin aikaan aiemman Hyvät muuvit -hankkeen pilottikokeiluissa, joissa Helmi-mallia kehitettiin.

Tilaisuudessa pääset myös esittämään kysymyksiä tai ajatuksiasi Helmi-mallista ja sen hyödyntämisestä. 


Hyppää linjoille keskiviikkona 25.1. klo 15.00 tästä

Lue lisää Helmi-mallista ja tilaa maksuton käsikirja

 

Tutstu lisää Aktiivisuutta läpi arjen -hankkeeseen

Lisätietoa: