PunaMusta otti vastaan Olympiakomitean arkiliikuntahaasteen – Toukokuun aikana liikuttuja tunteja vastaava summa lahjoitetaan Paralympiakomitean Maailman arvokkain pelipaita -keräykselle

Paralympiakomitean Timo Mäkynen ja PunaMustan Markku Molenius ja Mirka Lammi yhteiskuvassa Special Olympics -koripalloilijoiden kanssa #samassajengissä -kehyksessä Urheilugaalassa 2023.

Jo usean vuoden yhteistyökumppanuus PunaMusta Media Oyj:n, Suomen Paralympiakomitean ja Suomen Olympiakomitean välillä on poikinut hienon työhyvinvointia ja toimintakyvyn parantamista tukevan tempauksen. Olympiakomitea on heittänyt punamustamedialaisille arkiliikuntahaasteen, johon vastataan PunaMustalla 1.–28.5.2023. Toukokuun aikana liikuttuja tunteja vastaava summa lahjoitetaan Paralympiakomitean Maailman arvokkain pelipaita -keräykselle.

– PunaMusta Media tekee arvokasta uudisraivaajan työtä vastuullisuuden eteen ja on asettanut kunnianhimoisia tavoitteita muun muassa ympäristövastuuasioihin. Kaiken menestyvän toiminnan taustalla arvokkain resurssi ovat työntekijät, joten haluamme haasteella kiinnittää erityistä huomiota heidän hyvinvointiinsa. Kannustamme liikkumaan hyvää itselle ja valitulle lahjoituskohteelle, summaa Olympiakomitean asiakkuuspäällikkö Karri Koivu.

Haasteen aikana PunaMusta Media -konsernin työntekijöiden yhteinen tavoite on liikkua vähintään 2029 tuntia. Luvun perustana on PunaMusta Median vastuullisuustavoite, joka on olla hiilinegatiivinen konserni 2029. Jos yhdessä kerätty tuntimäärä toteutuu, PunaMusta Media lahjoittaa jokaista liikuttua tuntia kohden euron haasteessa mukana olevalle Suomen Paralympiakomitealle Maailman arvokkain pelipaita -kampanjaan aina 5 000 euroon saakka.

– Toimimme vastuullisesti edistämällä työhyvinvointia ja innostamalla arkiliikuntaan. Kannustamme liikkumaan työmatkoja polkupyörällä tai vaikka kävelemään osan matkasta. Meillä on viime vuonna lanseerattu työsuhdepolkupyöräetu, joka on otettu erittäin hyvin vastaan, kertoo PunaMusta Median toimitusjohtaja Arttu Sallinen, joka otti haasteen vastaan yhteisessä kick-off-tilaisuudessa.

Tänä vuonna monen nuoren mahdollisuus harrastaa, kilpailla ja tavoitella omia unelmiaan on uhattuna, ja kaikki Maailman arvokkain pelipaita -keräykseen lahjoittaneet henkilöt ja organisaatiot saavat nimensä paitaan, jonka täyttymistä nimistä voi seurata sivustolla www.paralympiarahasto.fi.

– Tämä on PunaMusta Medialta aivan mahtava tempaus, ja koemme työhyvinvoinnin edistämisen tällä yhteisellä tempauksella äärimmäisen tärkeäksi. Teemme kaikkemme, että saamme innostettua ihan kaikki liikkumaan, Paralympiakomitean kumppanuuspäällikkö Timo Mäkynen tsemppaa.


Lue lisää arkiliikuntahaasteesta PunaMustan sivustolta

Kuvassa PunaMustan Markku Molenius ja Mirka Lammi yhteiskuvassa suomalaisten Special Olympics -koripalloilijoiden ja Paralympiakomitean Timo Mäkysen kanssa. Maailman arvokkain pelipaita -keräyksellä turvataan parhaillaan muun muassa Suomen Sisujengin kisamatkan toteutumista suunnitellusti kesäkuussa Berliinissä järjestettäviin Special Olympics -maailmankisoihin, jotka ovat kehitysvammaisten urheilun merkittävin kilpailutapahtuma maailmalla. 

 

Lisää yhteistyöstämme PunaMustan kanssa:

Paralympiakomitean ja PunaMustan merkityksellinen yhteistyö jatkuu kohti Berliiniä 2023 ja Pariisia 2024

Paralympiahiihtäjä Inkki Inolan vinkit saavutettavaan digisisältöön

PunaMusta vastaa jatkossa Paralympiakomitean paino- ja esitysmateriaaleista

Paralympiakomitea pienentää hiilijalanjälkeään – hiilineutraalit painotuotteet vähentäneet jo päästöjä

 

Lisätietoa yhteistyökumppanuuksistamme: