Uusi uutiskirje Paraurheilu-uutiset kokoaa suomalaisen paraurheilun ajankohtaisimmat tapahtumat kuukausittain

Teksti: Paraurheilu-uutiset, toukokuu 2023. Mitä tapahtui paraurheilussa huhtikuussa, ja mitä on luvassa toukokuun aikana? Lue uudet Paraurheilu-uutiset! Suoman Paralympiakomitean logo ja siniseksi sävytetyssä kuvarivissä pöytätenniksenpelaaja Aino Tapola, hiihtäjä Inkki Inola, sokkopingiksenpelaaja Hanna Vilmi, ratakelaaja Henry Manni, maalipalloilijanainen, Special Olympics -judoka, pyörätuolirugbynpelaaja Anna Pasanen, uimari Leo Lähteenmäki sekä elinsiirtoyleisurheilija Pinja Ekström.

Noin 10-12 kertaa vuodessa ilmestyvä Paraurheilu-uutiset on tuore lisäys Paralympiakomitean kattavaan uutiskirjevalikoimaan. Tilaa uutiset suoraan sähköpostiisi, niin pysyt kartalla suomalaisen paraurheilun ajankohtaisimmista tapahtumista ja kiinnostavimmista ilmiöistä eri lajien parissa maailmalla.

Suomen Paralympiakomitea on täydentänyt uutiskirjevalikoimaansa uudella julkaisulla Paraurheilu-uutiset. Uutiskirje kokoaa yhteen aina edellisen kuun tärkeimmät paraurheilun suomalaisuutiset niin maailman kuin kotimaankin kentiltä, ja poimii esiin myös kiinnostavia kansainvälisiä ilmiöitä eri urheilulajien parista.

Kirje lähetetään tilaajille noin 10–12 kertaa vuodessa, lähes kuukausittain, ja kaikki julkaistut numerot ovat luettavissa myös Paralympia.fi-sivuston uutiskirjesivulla.

Tutustu Paraurheilu-uutisiin: Toukokuu 2023

Paraurheilu-uutisten lisäksi Paralympiakomitea julkaisee kolmea vapaasti tilattavaa ja neljästi vuodessa lähetettävää uutiskirjettä eri toiminta-alueiltaan:

  • Paralympiakomitean uutiskirje 
    Ajankohtaista tietoa yhdenvertaisen liikunnan ja urheilun edistämisestä Paralympiakomitean omassa toiminnassa ja hankkeissa, vinkkejä ja tietoa suomalaiselle urheiluyhteisölle, liikkujille ja urheilijoille sekä muille kiinnostuneille.

  • Soveltavan liikunnan ja kuntoutuksen uutiskirje 
    Tuoreimmat uutiset suomalaisen soveltavan liikunnan kentältä alan ammattilaisille ja muille kiinnostuneille.

  • Paranuorten uutiskirje
    Ajankohtaista tietoa Paralympiakomitean lasten ja nuorten toiminnasta, tapahtumista ja lajikokeilumahdollisuuksista liikkujille, harrastajille, perheille ja muille kiinnostuneille.

Näiden yhteensä neljän vapaasti tilattavissa olevan kirjeen lisäksi Paralympiakomitea tuottaa säännöllisesti uutiskirjeet paikallisyhdistysjäsenilleen sekä kuntien soveltavan liikunnan verkostolle.

Tilaa haluamiasi uutiskirjeitä täällä

Lue tähän mennessä ilmestyneitä uutiskirjeitä